Görüş Bildir
Haberler
Ligler Başlamadan Tanıyalım: Bu Yıl Şampiyonlar Ligi’ne Doğrudan Katılacak 8 Takım

Ligler Başlamadan Tanıyalım: Bu Yıl Şampiyonlar Ligi’ne Doğrudan Katılacak 8 Takım

hereditary
23.07.2021 - 14:00

Kupaların kupası Şampiyonlar Ligi için şimdiden heyecanlıyız. Bilmemiz gereken en önemli şey ise hangi favori kulüplerin doğrudan bu yolculuğa başlayacak olmaları! Önümüzdeki turnuvaya doğrudan katılacak ekipleri senin için sıraladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Manchester City

Manchester City

En yakın rakibi Machester United'ın 12 puan önünde Premier Lig şampiyonluğunu kazanan Manchester City Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılan ekiplerden. 2020 - 2021 sezonunda Şampiyonlar Ligi finalinde Chelsea'ye kaybedip kupayı ilk kez kazanma şansını kaçırmışlardı. Bakalım bu yıl ne yapacaklar...

Atletico Madrid

Atletico Madrid

İspanya'da çok çekişmeli bir sezonun ardından Barcelona ve Real Madrid'i geride bırakan Atletico Madrid önümüzdeki sezon da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Bakalım Kupa 1'e ulaşabilecekler mi? Hele ki 2014'te kupaya uzanmaya bir dakika kalmışken yedikleri gol hala akıllardayken...

Bayern Münih

Bayern Münih

Bundesliga'nın tek hakimi Bayern Münih, Borussia Dortmund'un 13 puan önünde şampiyon oldu ve Şampiyonlar Ligi'ne önümüzdeki sezon da direkt ve 1. torbadan katılacak. Kupanın en büyük favorilerinden olan Alman ekibi tam 6 kez Kupa 1'i müzesine götürmeyi başardı!

Chelsea

Chelsea

Son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea önümüzdeki yıl da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Daha önce Kupa 1'de 3 kez final oynayan Chelsea kupayı 2 kez müzesine götürmeyi başardı. Bakalım başarılarını sürdürebilecekler mi?

Lille

Lille

Kadrosundaki Türk oyuncularla Ligue 1'e damga vuran Lille 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamladı ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkını elde etti. Bakalım kadrolarını koruyup bir Şampiyonlar Ligi'nde bir sürprize imza atabilecekler mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Inter

Inter

Serie A'da son 9 sezonun şampiyonu Juventus'un hakimiyetine son veren Inter 11 yıl sonra Serie A kupasını müzesine götürmeyi başardı ve Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmaya hak kazandı. Daha önce çıktığı 5 Şampiyonlar Ligi finalinde 3'ünü kazanan Inter, Kupa 1'i en son Sneijderli, Militolu kadrosuyla 2010'da kazanmıştı.

Beşiktaş

Beşiktaş

Belki de son zamanların en çekişmeli şampiyonluk yarışına sahne olan adı gibi Süper Lig'imizin şampiyonu Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmaya hak kazandı. Kartal'ın Avrupa'da da başarılarıyla göğsümüzü kabartması dileğiyle izleyeceğiz bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni!

Manchester United

Manchester United

Eski günlerini arayan Kırmızı Şeytanlar bu sezon Premier Lig'i ikinci sırada tamamladı ve Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmaya hak kazandı! Oynadığı 5 finalin 3'ünü kazanan Manchester ekibi 13 yıldır Kupa 1'e hasret...

Futbol keyfi Ruffles’la bir başka! Peki maç keyfini arkadaşınla doyasıya yaşamak için Messi’nin yardımına ne dersin?

Futbol keyfi Ruffles’la bir başka! Peki maç keyfini arkadaşınla doyasıya yaşamak için Messi’nin yardımına ne dersin?

Sen de Messi ile arkadaşını maça davet et!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
8
5
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın