Görüş Bildir
Haberler
Lens Kullananlara Makyaj Tüyoları

Lens Kullananlara Makyaj Tüyoları

Her Güzel Şey
18.04.2014 - 11:37 Son Güncelleme: 18.04.2014 - 15:06

Bütün kadınların vazgeçilmezi tabiki makyaj! Her kadına göre dozu, tarzı değişsede evden çıkmadan mutlaka ayna karşısında dakikalarımızı harcıyoruz.Ama bir yandan güzelleşme çabasıyla diğer taraftan sağlığımızı kaybetmeyi  kimse istemez.Bu postumuzuda özellikle gözleri bozuk ve gözlük yerine lens kullanan kadınların  dikkat etmesi gereken  göz sağlıklarını koruyacakları ufak nüanslar var !

Makyaj yapmadan lensleriniz takmanız sizin yararınıza olacaktır, gözlerinize kaçması olası partikülleri engellemiş olur.Aynı zamanda makyajdan sonra lens takmak hem yaptığınız makyajın bozulmasına bulaşmasına sebep olacağından gereksiz bir stres yaratacaktır.Hem makyaj öncesi lens takıp hemde aşağıdaki püf noktaları uygulayarak sorunsuz ve sağlıklı bir makyaj yapmış olacaksınız.

Kaynak: http://herguzelsey.com/2014/04/18/len...
İçeriğin Devamı Aşağıda

PUDRA

PUDRA

Pudra partiküllerinin gözünüze kaçma riskine karşı toz pudralar yerine sıkıştırılmış (kompakt) pudraları tercih ederseniz hem lensleriniz temiz kalmış olur hemde herhangi bir batma riskiyle karşılaşmazsınız.

EYELINER

EYELINER

Sıvı veya kalem şeklindeki eyelinerı hiç bir şekilde alt gözün iç kısmına sürmeyin. Gözün alt kenarına eyelinerı uygulamak için dokunuşlarda bulunmayın. Yumuşak uçlu kalem eyelinerlar kullanmak daha sağlıklı olacaktır.

ALLIK

ALLIK

Allık sürerken yapacağınız darbelerden kaçınırsanız oluşacak tozlanmayıda engellemiş olursunuz.Özellkle yumuşak kılları olan büyük ve temiz fırçayla sürmüş olduğunuz allığın fazlasını alın ve bu işlemleri yaparken gözlerinizi mümkün olduğunca kapalı tutmaya çalışın

RİMEL

RİMEL

Rimel kullanımında fazlaca özgür olabiliriz.Fakat  dikkat etmemiz gereken tek bir tür var oda; mikro elyaf içerek rimeller. Bu rimellerin kullanımı sırasında içerdiği elyaflar gözlerinize kaçabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın