Görüş Bildir
Haberler
Legacy Of The Void'a Harita Güncellemesi Geldi

Legacy Of The Void'a Harita Güncellemesi Geldi

Durma Play
20.04.2016 - 22:57

Legacy Of The Void'a Harita Güncellemesi Geldi

StarCraft 2 oyununda yapmaniz gereken sey galaksinin tek fatihi olmaya çalismaktir. Bu nedenle galaksi içinde karsilastiginiz tüm düsmanlarla azili bir mücadele içine girmeniz gerekecektir. MMO piyasasinda son derece ünlü bir film olmasi bu filmi daha da tutulur hale getirmistir. DurmaPlay 'den satin alabileceginiz ve CD Key olarak teslim edilen Wings of Liberty, Heart of The Swarm ve Legacy of the Void serinin en çok tutulan ve en çok oynanan oyunlari arasinda ilk siralarda yer almaktadir.

Blizzard, Wings of Liberty oyunu ile söz konusu oyunun gerçek zamanli olarak strateji kurma modelini dengelemistir. Bu oyunun gelismis pek çok özelligi bulunmaktadir. Hem yeni birimler hem de sinematik SC2 hikayesi oyun ile uyumlu hale getirilmistir. Bu sayede MMO piyasasina son derece renkli bir oyun geliyor ve galaksinin sinirlarinin daha da genislemesi söz konusu oluyor.

SC2 yepyeni bir tasarimla sunulan bir oyun olarak pek çok oyuncunun dikkatini çeken oyunlar arasinda ilk siralarda yer aliyor. Hem kesfedilmeyen dünyalari tanimanizi saglayacak olan hem de rekabet içinde oynamaniz konusunda sizi cesaretlendirecek ve keyif verecek bir oyun olmasi bu oyunun en çok begenilen özellikleri arasinda sayilabilir. Söz konusu oyun Heart of the Swarm adindaki oyun ile birlikte orijinal olan öyküsünün devamini oyunculara sunmaktadir.

Sc2 oyununda hem gruplar hem klanlar hem de birlikler olarak savasin galipleri arasinda olabilmeniz için yapmaniz gereken sey uygun bir strateji olusturmak olacaktir. Ara yüzünün yenilenmesi söz konusu oyunun en yeni oyuncular için bile kolaylikla ögrenilebilen bir oyun olmasini beraberinde getiriyor. Bu da oyuncularin adaptasyon sorunun kisa süre içinde çözülmesini sagliyor. Ayni zamanda kullanici dostu bir oyun olmasi da hemen hemen tüm macera oyunu sevenlerinin gönlünü kazanmasi için önemli bir faktör olarak gösteriliyor. Tüm bunlarin yaninda görsel olarak da estetik taraflarinin bulunmasi, görsel sölen sunmasi Starcraft ii oyununun pek çok kisi tarafindan tercih edilmesini beraberinde getiriyor. Gerek bilgisayarinizdan gerekse akilli telefonunuzdan bu oyunu rahatlikla oynayabilirsiniz.

Kaynak: https://www.durmaplay.com/oyun/starcr...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın