Görüş Bildir
Haberler
LeBron James ve Arkadaşları Cavs'a İkinci Zaferi Getirdi

LeBron James ve Arkadaşları Cavs'a İkinci Zaferi Getirdi

İçeriğin Devamı Aşağıda

NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada Cleveland Cavaliers, Atlanta Hawks'ı 94-82 mağlup etti.

NBA'de Doğu Konferansı final serisi ikinci maçında Clevelan Cavaliers, Atlanta Hawks'ı 94-82 mağlup edereek seride 2-0 öne geçti.

Sezonu daha önceden kapatan Kevin Love ve son maçta sakatlanan Kyrie Irving gibi çok çok önemli iki yıldızından yoksun bir şekilde sahya çıkan Cleveland Cavaliers'i LeBron James tek başına sırtladı ve takımına galibiyeti getirecek performansın altına imzasını attı.

Atlanta'nın sahası Philips Arena'da oynanan ikinci maçı da kazanan ve seride büyük bir avantajı eline geçiren Cavs'ta LeBron James 39 dakika sahada kaldı. 22'de 10 saha içi isabeti ile 30 sayı atan James, 9 ribaund aldı 11 de asist yaptı. Takımda ayrıca Iman Shumpert da 16 sayı atarken, 41 dakika süre alan Tristan Thompson da 7 sayı 16 ribaund ile oynadı. İlk maçta 8 üçlük isabeti bularak büyük sükse yaratan JR Smith ise kenardan başladığı maçta bu kez 9 sayı üretebildi.

Atlanta Hawks cephesinde ise maça kenarda başlayan Dennis Schröder 13 sayı bulurken, Al Horford, Kyle Korver ve Jeff Teague 12'şer sayı attı. Maç boyunca LeBron James'i savunmakla görevlendirilen DeMarre Carroll ise 6 sayı atabildi.

Not: LeBron James, play-off süreinde takımı 2-0 öndeyken hiç seri kaybetmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın