Görüş Bildir
Haberler
Lebron James'in İnanılmaz Performansı Cavaliers'a Galibiyeti Getirdi

Lebron James'in İnanılmaz Performansı Cavaliers'a Galibiyeti Getirdi

Batuhan
08.06.2015 - 10:36
İçeriğin Devamı Aşağıda

NBA'de bu sabaha karşı oynanılan final serisi 2. maçında Cleveland CavaliersGolden State Warriors'u 95-93 mağlup etti.

LeBron James takımını sırtında taşımaya devam ediyor. Kevin Love ve Kyrie Irving'ten yoksun Cavaliers, Warriors'u dış sahada yenerek seride durumu 1-1'e getirdi ve avantajı eline geçirdi.

Stephen Curry'nin belki de sezonun en kötü oyunlarından birisini oynadığı karşılaşmada sazı eline alan LeBron James, son olarak ameliyat olacağı açıklanan takım arkadaşı Kyrie Irving'in de yokluğunda sazı tamamen eline aldı ve muazzam bir performans ile takımına galibiyeti getirdi.

LeBron James'ten triple-double

1 uzatma oynanılan maçta tam 18 şut kaçıran Curry, bitime 4.4 saniye kala ise airball attı. Maçtan sonra yaptığı açıklamalarda 'Normalde soktuğum şutlar bugün girmedi. Bu her zaman olmuyor. Bilmiyorum bunun somut bir açıklaması var mı fakat ellerim ritm tutamadı. diyerek gününde olmadığını belirtmiş oldu. Takımın önemli oyuncularından Draymond Green de 'Defansif açıdan gayet iyiydik ama ofansif olarak gerçekten çok ama çok kötüydük. dedi. Maçın sonlarında etkilşi oynayan Green, LeBron James'e de son anlarda çok konuşulacak bir blok yaptı.

Cleveland Cavaliers'ta maçtan sonra inanılmaz bir galibiyet sevinci yaşayan LeBron James, tam 50 dakika oynadığı maçı 39 sayı 16 ribaund 11 asist ile tamamladı ve triple-double yaptı. Ona eşlik eden ise 17 sayı 11 ribaund ile Timofey Mozgov oldu.

Golden State Warriors'ta ise en etkili isim Klay Thomson'dı. Maç boyunca 28 şut denemesinde bulunan oyuncu bunların yarısında isabeti bularak 34 sayı ile maçı bitirdi. İsabet konusunda gecenin en kötülerinnden olan Stephen Curry ise 23'te 2 saha içi, 8'de 7 de serbest atış isabeti ile 19 sayı attı, 6 da top kaybetti.

1-1'e gelen seride 3. maç Cavaliers'ın sahası Quicken Loans Arena'da 9 Haziran'ı 10'una bağlayan gece oynanacak.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0