Görüş Bildir
Haberler
Lakers'ın Yeni Başantrenörü Luke Walton Oldu

Lakers'ın Yeni Başantrenörü Luke Walton Oldu

NBA'de bu sezon kötü bir performans sergileyen Los Angeles Lakers, Golden State Warriors takımında asistan koçluk yapan Luke Walton ile anlaştı. Gelecek sezondan itibaren Lakers'ın başantrenörlüğünü yapacak olan Luke Walton, oyunculuk kariyerinde 10 yıl formasını giydiği Lakers'ta 2 şampiyonluk yaşamıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

NBA'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bırakan Los Angeles Lakers'ı gelecek sezondan itibaren Luke Walton'ın çalıştıracağı açıklandı.

İki yıldır Golden State Warriros'ta Steve Kerr'ün asistanlığını yapan Walton, bu sezon Kerr'ün sağlık sorunları nedeniyle takımın başında yer almadığı 43 maçta Warriors'ı çalıştırmış ve bu maçların 39'unda takımını galibiyete taşımıştı.

2002-2012 yılları arasında formasını giydiği Lakers'la 2009 ve 2010 yıllarında şampiyonluk sevinci yaşayan Walton, ESPN'e yaptığı açıklamada 'Golden State'te geçirdiğim her andan keyif aldım ve Steve Kerr'den çok şey öğrendim. Hem ona hem de bu takıma her zaman minnettar olacağım. Ancak her zaman koçluk yapmanın hayalini kurdum ve bu hayali Los Angeles Lakers gibi bir organizasyonun çatısı altında gerçekleştirme şansı her zaman gelmez.' değerlendirmesinde bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konuya ilişkin Steve Kerr de bir açıklama yaparak 'Luke için çok ama çok mutluyum. Bu sezon yaptıklarıyla ligin en büyük koçlarından biri olabileceğini gösterdi. Oyunu çok iyi okuyor ve insanlarla iletişimi üst seviyede. Bence bu fırsatı kullanmak için hazır ve gelecek sezondan itibarek Lakers'ı ileriye taşıyacak.' ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncu Kobe Bryant'ın emekliliği sonrası yeniden yapılanma sürecine girecek Los Angeles Lakers'ta Luke Walton'ı ciddi bir görev bekliyor.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın