Görüş Bildir
Haberler
Labirentlerden Parkurlara, Şehirlerden Şatolara: Birbirinden Eğlenceli 13 Minecraft Macera Haritası

Labirentlerden Parkurlara, Şehirlerden Şatolara: Birbirinden Eğlenceli 13 Minecraft Macera Haritası

Tek sınırın hayal gücünüz olduğu Minecraft'ın bloklu dünyası uzun yıllardır birçoğumuza yuva olmaya devam ediyor. Küplerden oluşan bu diyarda yapılabileceklerin sınırı yok. Dolayısıyla oyunun ustalaşmış oyuncuları ise tasarladıkları Minecraft macera haritaları ile efsane oyunun potansiyelini açığa çıkarıyor.

Sizler için oyunun en sevilen macera, labirent, parkur ve dropper haritalarını listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Diversity

1. Diversity

Minecraft'ın en başarılı haritalarından biri olan Diversity birçok farklı türü bir arada barındırıyor ve oyunculara her biri farklı olan birtakım seviyeler sunuyor. Arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz harita güncel sürümler için tekrar tasarlandı.

2. Herobrine's Mansion

2. Herobrine's Mansion

En iyi Minecraft korku haritalarından biri olan Herobrine's Mansion ise oyuncuları Minecraft'ın efsanevi karakteri olan Herobrine'in şatosuna çağırıyor. Onlarca düşmana karşı savaştığınız macera haritası kesinlikle klasikler arasında yer alıyor.

3. Dropper

3. Dropper

Uzun kulelerden kendinizi aşağıya bıraktığınız Dropper haritaları ise baş döndürücü bir deneyim sunuyor. Kulelerden aşağıya atladığınız bu haritalarda engellere çarpmamalı ve düşüşü başarıyla tamamlamalısınız.

4. The Asylum

4. The Asylum

Outlast ile Minecraft'ı birleştiren The Asylum haritası ise sizleri terk edilmiş bir akıl hastanesine çağırıyor. Sunfury Creative tarafından geliştirilen harita sizi tenha koridorlarda gezdirecek ve Minecraft'ın ne kadar korkunç bir oyuna dönüşebileceğini kanıtlayacak.

5. Parkour Paradise

5. Parkour Paradise

Minecraft parkur haritası deyince akla ilk gelenlerden olan Parkour Paradise sabır ve reflekslerinizi onlarca farklı parkur ile test edecek. Kelimenin tam anlamıyla parkur cenneti olan bu harita Minecraft'ta koşup zıplamayı sevenler için adeta biçilmiş kaftan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Outbreak 2

6. Outbreak 2

Henüz bir hafta önce yayımlanan Outbreak 2 ise parkur, bulmaca ve hayatta kalma ögelerini başarılı bir şekilde harmanlıyor. Bir öncekini büyük oranda yenileyen Outbreak 2 sekiz oyuncu tarafından deneyim edilebiliyor.

7. Herobrine's Return

7. Herobrine's Return

Herobrine's Mansion haritasının devamını konu alan Herobrine's Return ise listemizdeki en eski fakat en sağlam Minecraft macera haritaları arasında yer alıyor. Özellikle oyunu eski sürümlerinde oynamayı seviyorsanız bu haritaya göz atabilirsiniz.

8. Fireworks Parkour

8. Fireworks Parkour

Mirror's Edge adlı parkur oyununun genel tarzını benimseyen Fireworks Parkour ise beyaz ve kırmızı blokların ağırlıkta olduğu keyifli parkur seviyeleriyle geliyor.

9. Teramia

9. Teramia

Minecraft'ı açık dünya RPG'ye çeviren Teramia ise NPC'lerle ticaret yapmanızı, görevleri yerine getirmenizi ve kendi hikayenizi oluşturmanızı istiyor. Sürükleyici bir Minecraft deneyimi arıyorsanız Teramia'ya kesinlikle göz atmalısınız.

10. Adventure Time

10. Adventure Time

Cartoon Network'un en sevilen çizgi filmlerinden biri olan Adventure Time bu haritayla beraber Minecraft'ın dünyasına taşınıyor. Arkadaşınızla beraber oynayabileceğiniz bu pek keyifli haritanın resmi Adventure Time moduyla bir bağlantı taşımadığını belirtelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Wrath of the Fallen

11. Wrath of the Fallen

Aksiyon rol yapma unsurlarını favori oyunumuza taşıyan Wrath of the Fallen ise savaş isteyen Minecraft oyuncularını epik bir yolculuğa davet ediyor. Sürekli savaşalım, bulmaca bize göre değil diyenler bu haritaya kesinlikle bir şans vermeli.

12. SkyBlock

12. SkyBlock

Minecraft dünyasının en popüler haritalarından biri olan SkyBlock ise bugüne kadar gördüğümüz en ilginç zorluklardan birini sunuyor. Gökyüzünde sınırlı bir alanda başladığınız SkyBlock macerası emek ve sabrın birleştiği unutulmaz bir deneyim vadediyor.

13. Mazescapist

13. Mazescapist

Maze Runner filminden esinlenerek yapılan Mazescapist ise oyuncuları birbirinden zorlayıcı sınavlara sokuyor ve her sınavı sonunda oyunculara bir yün bloğu veriyor. Amacımızın tüm yünleri toplamak olduğu yapım size ve arkadaşlarınıza oldukça keyifli saatler sunacak.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
19
8
8
6
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın