Görüş Bildir
Haberler
La Liga'da Şampiyonluk İçin Son 90 dakika

La Liga'da Şampiyonluk İçin Son 90 dakika

Enver K.
13.05.2016 - 14:58 Son Güncelleme: 14.05.2016 - 09:51

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) lider Barcelona, Granada deplasmanında galip gelirse ya da Real Madrid, Deportivo'ya karşı puan kaybederse, 24. şampiyonluğunu ilan edecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 2015-2016 sezonunun şampiyonu bugün oynanacak son hafta maçlarının ardından belli olacak.

Atletico Madrid'in geçen hafta deplasmanda Levante'ye yenilip şampiyonluk umutlarını tüketmesinin ardından La Liga'da son haftaya girildiğinde şampiyonluk yarışı 88 puanla lider Barcelona ve 87 puanla 2. sıradaki Real Madrid arasında geçecek.

Her iki takımın da son hafta maçları TSİ 18.00'de başlayacak. Barcelona, Granada'ya, Real Madrid de Deportivo'ya konuk olacak. La Liga'da kalmayı geçen hafta deplasmanda Sevilla'yı 4-1 yenerek garantileyen Granada, şampiyonluk için sahaya çıkacak Barcelona karşısında çok daha rahat olacak. Aynı şekilde ligde kalmayı garantileyen Deportivo da hem lig şampiyonluğu hem de Şampiyonlar Ligi finalini düşünen Real Madrid'i ağırlayacak.

Barcelona, rakibini yenmesi ya da Real Madrid'in puan kaybetmesi halinde şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Real Madrid, şampiyonluk için Barcelona'nın puan kaybını bekleyecek.

Şampiyon sizce kim olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arda Turan 2. şampiyonluğuna ulaşabilir

Arda Turan 2. şampiyonluğuna ulaşabilir

Barcelona forması giyen Arda Turan, takımı şampiyon olması halinde kariyerinde 2. kez La Liga şampiyonluğuna ulaşacak.

Arda daha önce 2013-2014 sezonunun son haftasında deplasmanda Barcelona ile 1-1 berabere kalan o dönemki takımı Atletico Madrid ile şampiyonluk sevinci tatmıştı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın