Görüş Bildir
Haberler
Kylie Jenner'ın Bugüne Dek Yalanladığı ve Sonradan Doğru Olduğu Ortaya Çıkan Dedikodular

etiket Kylie Jenner'ın Bugüne Dek Yalanladığı ve Sonradan Doğru Olduğu Ortaya Çıkan Dedikodular

Fulin
28.02.2017 - 13:10

Gösteri dünyasının en popüler isimlerinden Kylie Jenner hakkında pek çok dedikodu çıkıyor. Bu dedikodular çoğu zaman yalanlansa da, kısa süre sonra doğrulukları ortaya çıkıyor. İşte Kylie Jenner'ın inkar ettiği ancak doğru çıkan dedikodular.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dudaklarını yaptırması.

Dudaklarını yaptırması.

Kylie Jenner, 16 yaşına girdiği 2014'e kadar ailenin gözde üyelerinden biri değildi. Sosyal medyada dudaklarının büyümesini fark eden takipçileri dudak dolgusu yaptırdığını iddia ettiler. O da böyle bir şey olmadığını, dudaklarının çevresini dudak kalemiyle çizerek dudağını büyüttüğünü söylemişti. Ancak bunun bir yalan olduğu sonradan ortaya çıktı ve dudaklarında dolgu olduğunu itiraf etti.

Geçirdiği estetik operasyonlar.

Geçirdiği estetik operasyonlar.

En ünlüsü dudak operasyonu olsa da, Kylie Jenner'ın sadece dudak estetiği yaptırmadığı çok açık ortada. Buna rağmen verdiği röportajlarda 'Estetik operasyon dedikoduları gerçekten kalbimi kırıyor; çünkü bu biraz aşağılayıcı' diyen yıldız, sadece dudak dolgusunu kabul ediyor.

Tyga ile birlikte olması.

Tyga ile birlikte olması.

Yine 16 yaşındayken aile dostları Blac Chyna'nın eski nişanlısı olan rapçi Tyga ile birliktelik dedikoduları çıkmış, o dönem 25 yaşında olan Tyga'nın 16 yaşındaki Kylie Jenner'a ilgi duyması pedofili olarak yorumlanmıştı. Tyga'nın başı belaya girmesin diye bu da yalanlandı elbette. Ancak ikili hala birlikte ve artık gizlenmiyorlar.

Aslında Kendall'la birlikte bir kitap yazmamış olmaları.

Aslında Kendall'la birlikte bir kitap yazmamış olmaları.

Kız kardeşlerin ilk romanı Rebels: City of Indra: The Story of Lex and Livia'nın aslında hayalet bir yazar (başkasının adına yazan yazar) tarafından yazıldığı iddia edilmişti. Elbette bu iddia reddedildi. Daha sonra Maya Sloan adlı yazar, bu iddiayı doğruladı ancak kitabı yazarken kardeşler ve yayın yönetmeninden birkaç yönerge aldığını ekledi.

Jaden Smith'le çıkması.

Jaden Smith'le çıkması.

Will Smith'in oğlu Jaden'la hep çok yakın arkadaş gibi göründüler. Ancak çok sonradan ikilinin Kim Kardashian ve Kanye West'in düğününe hazırlanırken birlikte olduğu ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

18. doğum gününde hediye olarak aldığı Ferrari'nin kiralık çıkması.

18. doğum gününde hediye olarak aldığı Ferrari'nin kiralık çıkması.

18. doğum gününde Kylie Jenner sevgilisi Tyga'dan yaklaşık 1 Milyon Türk Lirası değerinde bir Ferrari almış ve hediye en az parti kadar konuşulmuştu. Aracın kiralık olduğu ortaya çıktı. Tyga'nın mali sorunlar yaşaması, arabanın Kylie Jenner adına kiralandığını ortaya koydu. Zaten bu araba bir daha hiç ortalıkta görünmedi.

Kendall Jenner'ın dudaklarını yaptırması.

Kendall Jenner'ın dudaklarını yaptırması.

Aslında bu iddia tam olarak doğrulanmadı ama plastik cerrahlara göre olanı söylüyoruz. Kendall Jenner'ın bir anda büyüyen dudakları sosyal medyada dikkat çekince Kylie Jenner Snapchat'ten yaptığı açıklamayla Kendall Jenner'ın dudaklarını kendisinin çizerek büyüttüğünü söylemişti. Aynı şeyi daha önce kendi dudakları için de söylediği için haliyle inandırıcı olmadı. Uzman plastik cerrahlar da operasyonu doğrulayan açıklamalar yaptı.

PartyNextDoor ile yaşadığı romantizm.

PartyNextDoor ile yaşadığı romantizm.

Geçtiğimiz yaz sevgilisi Tyga ile bir süre ayrılıp sonra yeniden barışan genç yıldızın bu dönemde rapçi PartyNextDoor ile yakınlaştığı, ikilinin Drake'in verdiği bir ev partisinde romantik anlar yaşadığı iddia edildi. Bu dönem şarkıcının Come and See Me klibinde öpüşmeleri de iddiaları güçlendirmişti. Kısa süre sonra Tyga'ya dönen Kylie bu iddiayı kabul etmese de, sonradan taraflara yakın bir kaynak o dönem kısa bir birliktelik yaşadıklarını doğruladı.

Gerçekleri sonsuza kadar saklayamazsın Kylie!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
454
170
64
44
30
17
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kurumi Kumamakura

ağzını burnunu oynatamaz hale gelmiş estetikten yok efendim dudak kalemiymiş götü memesi patlayacak yakında silikondan. iğrenç görgüsüzler

Enes İlgün

Doğru söze ne denir :D

Anonymoose

Kylie'nin dotunden basina kadar feyk olmasini gectim de o Tyga midir nedir, at hirsizi gibi aq, milyonlari olmus bi sifatini duzeltememis anamm, gece yolda g... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

kylienin silikonlarından bana ne beni jaden ilgilendirir :PP

alohomora

okuma o zaman