Görüş Bildir
Haberler
KYK Yurt Başvurusu Nasıl Yapılır? KYK Yurt Başvurusu İçin Son Güne Ne Zaman?

KYK Yurt Başvurusu Nasıl Yapılır? KYK Yurt Başvurusu İçin Son Güne Ne Zaman?

Üniversitelilerin merakla beklediği açıklama geldi. Son günlerde tüm yurtta artan kiralar sebebiyle KYK yurtlarına ilgi her zamankinden daha fazla. Özellikle şehir dışında okuyacak üniversiteliler, ‘KYK yurt başvuruları’ için aramalar yapılıyordu. Gençlik ve Spor Bakanlığı, KYK yurt başvurularının başladığını duyurdu. Peki, KYK yurt başvurusu nasıl yapılacak? KYK yurt başvurusu için son gün ne zaman? İşte KYK yurt başvuruları ile ilgili son dakika bilgileri…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

KYK yurt başvuruları resmen başladı. 2021 KYK başvuruları, e devlet üzerinden erişime açıldı. Üniversiteliler, KYK yurt başvurularının ne zaman yapılacağını merak ediyordu. İşte KYK yurt başvuru tarihleri…

KYK YURT BAŞVURU NASIL YAPILIR?

2021 KYK yurt başvuruları e devlet üzerinden yapılıyor. Üniversiteliler, e devlete giriş yaparak, arama kısmına Kredi ve Yurtlar Kurumu yazıp, çıkan sayfadan KYK yurt başvurusunu tamamlayabilir.

E DEVLET KYK YURT BAŞVURUSU EKRANI

KYK YURT BAŞVURU SON GÜN NE ZAMAN?

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğu, üniversite öğrencilerinin merakla beklediği açıklamayı Twitter hesabından yaptı. Bakan Kasapoğlu, üniversite öğrencilerinin bugün itibarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yurtlar için başvuruda bulunabileceğini duyurdu.

Bakan Kasapoğlu'nun paylaşımı şöyle:

  • Üniversiteli arkadaşlarım GSB Yurtlarına hoş gelecek, sefa getirecek.

  • Yurtlarımıza başvurular başladı…

  • Sağlıklı, güvenli, konforlu ve gelişim dolu bir ortamda barınacağınız yurtlarımıza 12 Eylül, saat 23.59'a kadar e-Devlet üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın