Görüş Bildir
Haberler
Kulis: İYİ Parti'nin Gelecek Transferi MHP'li Oktay Vural Olacak

Kulis: İYİ Parti'nin Gelecek Transferi MHP'li Oktay Vural Olacak

Emre Ordu
21.10.2022 - 08:53 Son Güncelleme: 21.10.2022 - 10:18

AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyuran Ahmet Eşref Fakıbaba'nın İYİ Parti'ye katılacağını açıklamasının ardından şimdi de MHP'li Oktay Vural'ın İYİ Parti'ye geçeceği öne sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Fakıbaba, dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için mutluyum” ifadelerine de yer verdi. Fakıbaba, İYİ Parti’ye katılacağını açıklarken, rozetinin gelecek hafta grup toplantısında Meral Akşener tarafından takılacağı belirtiliyor.

Sıradaki isim Oktay Vural iddiası

Sıradaki isim Oktay Vural iddiası

Cumhuriyet'ten Gamze Kolcu'nun haberine göre, İYİ Parti’ye “iktidarı rahatsız edecek” katılımların devam edeceği belirtilirken “sıradaki ismin MHP’li Oktay Vural olabileceği” ifade ediliyor.

İYİ Parti’ye katılımlar sürerken yeni isimlere partide kritik görevler veriliyor. 

Geçen mayısta İYİ Parti’ye katılan emekli hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok Genel Başkan Danışmanlığı görevine getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru ve eski AK Parti Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez de geçen hafta partiye katıldı ve genel başkan başdanışmanı oldu. İYİ Parti bu hafta ise Türk dünyasına yönelik çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Kürşad Zorlu’yu saflarına kattı. Zorlu, partide iki yıl önce lağvedilen sözcülük görevine getirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
13
9
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
RACON X RACON

AK Partiyi 10 Milletvekili daha terkederse inanin ha Titanic batmis ha AK parti ayni konumda olur.Ve bundan eminim yerinden ortamindan uzaklasan beyinlerinde... Devamını Gör

Gürbüz Vural

Bence iyi transferler.

Ahmet Pasagil

iyi parti iyi gidiyor oyumu almaya en yakın partiler ama bir takım endişelerim de yok değil. meral akşener eski dönemden aslında bu hem iyi hem kötü bir şey.... Devamını Gör