Görüş Bildir
Haberler
Kulis Bilgisi: AKP Seçim Tarihini Erkene Almayı Planlıyor

Kulis Bilgisi: AKP Seçim Tarihini Erkene Almayı Planlıyor

Muhalefetin erkene çekilmesini istediği ama hükümetin 23 Haziran 2023 dediği Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri hakkında yeni bir tarih AKP kulislerinde konuşuluyor. AKP kulislerinde dolaşan bilgiye göre seçim erkene alınacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankaranın bir numaralı konusu 23 Haziran seçimleriyken AKP kulislerinde yeni bir tarih konuşuluyor. Gazete Duvar'ın haberine göreAKP kulislerinde seçimin gelecek yıl nisan ayı sonunda bitecek Ramazanın ardından mayıs ayında yapılacağı belirtiliyor.

'Ekonomide sorun var ama açlık noktasında bir durum yok'

'Ekonomide sorun var ama açlık noktasında bir durum yok'

Öte yandan habere göre, Meclis kulislerinde ekonomik zorluklarla ilgili değerlendirme yapan AKP'li bir yönetici, “Tamam sorun var ama açlık noktasında bir durum yok. Yazın gelmesi ile meyve sebze fiyatları düşmeye başladı. Tüketim ürünlerine baktığımızda tek düşüş süt ve süt ürünlerinde görünüyor. Bunun dışında ciddi düşüş yok. Bakın sanayinin çarkları dönüyor, üretim sürüyor. İhracat yüksek. İşsizlik rakamlarında ciddi artış yok. Alım gücünü artırmaya dönük adımlar atıldı, devamı da gelecektir. Bir de fırsatçılığa karşı denetimi artırmamız gerek. Zamanla bunlar çözülecek” diyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
14
13
7
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Radagon

asgari ücret 4 bin,açlık sınırı 6 bin küsür lira, yoksulluk sınırı 19 bin. ülke yoksulluk ve sefalet ile boğuşurken çıkıp bunları söyleyebilecek kadar da yüz... Devamını Gör

dasdasd

1 ay önce erken seçim dendiğinde "biz kabile devleti miyiz" demişti. yine 1 ay önce milletimizi enflasyona ezdirmiyorduk ekonomide sorun yoktu. şimdi açlık y... Devamını Gör

Saffet Filiz

Seçilen tarih anlamsız hali hazırda kötü gidişata seçim ne kadar erken olursa o kadar iyi, haziran yerine nisan da yapmak ne fark ettirir.