Görüş Bildir
Haberler
Kristallerle Başarılarınızı Arttırın

etiket Kristallerle Başarılarınızı Arttırın

Başarılar bize gurur duyacağımız bir şey veriyor. İster raftaki bir ödül ister duvardaki bir diploma veya kurulmasına yardım ettiğiniz sevgi dolu bir aile olsun, başarı birçok şekilde algılanabilir. Ayrıca bazen elde edilmesi zor olabilir. Hayat, üstesinden gelmemiz gereken engeller ve savaşlarla dolu. Bu engeller bazen hedeflerimizi gerçekleştirmenin veya yeni başarılara imza atmamızın önüne geçebilir. Aradığınız başarı ve kişisel başarılar olduğunda, kristaller yardımcı olabilir. Doğal taşlar ve kristaller ile yapılan terapiler son derece faydalı sonuçları beraberinde getirmekte. Hiçbir şey sebepsiz ve nedensiz yere yaratılmamıştır. Doğru kullanıldığında faydaları hayatımızı kolaylaştırır. 

Başarılarınızı artırmak veya belirli bir başarıya ulaşmanıza yardımcı olmak istediğinizde, altın renkli kristaller tam da aradığınız enerji kaynağına ulaşmanızı sağlar. Saf sarının aydınlığı ile turuncunun neşesinin canlı karışımı, renklerin kralını ortaya çıkarıyor: altın. Altın geleneksel olarak kralların, zenginliklerin ve güneşin rengidir. Altın, büyülü bir renge var olduğu kadar yakındır. Mistik yerlerin, hazinenin ve maceranın görüntülerini çağrıştırarak zihnimizin derin bir kısmına dokunuyor gibi görünüyor. İçgüdüsel olarak bu rengi arıyoruz. Kendimizi zengin, güvenli ve başarılı hissetmemizi sağlar. Birçok güç ve zenginlik sembolünün rengidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başarı için altın kristaller

Başarı için altın kristaller

Altın kristaller size başarı, coşku, mutluluk ve güç getirir. Altın kristaller büyülü ve oldukça güçlü gözükürken, başarı çabaları ile size en çok koyu altın kristaller yardımcı olacaktır.

Daha koyu tonlarda, altın kristaller daha derin ve daha belirgin bir bağlılık ve bağlılık duygusuna sahiptir. Bize projelere, organizasyonlara ve başarıya giden çabalara liderlik etme gücü veriyorlar. En önemlisi, altının daha koyu tonları nihai güç kristalleridir. Otorite, kontrol, liderlik, başarı ve etki yayıyorlar.

İçgüdüsel olarak bu rengi arıyoruz. Kendimizi zengin, güvenli ve başarılı hissetmemizi sağlar. Birçok güç ve zenginlik sembolünün rengidir. Altın yüce renktir, hayatın tacıdır. Hepsi hayattır, tatlıdır, sıcaktır büyüyor ve zirvesine ulaşıyor. Parlak, bazen kör edici ama her zaman huşu ve ilhamla dolu. Altın coşkudur.

Altın aura kuvars

Altın aura kuvars kristalinin gücünün, arzuladığınız başarılara ulaşmanıza yardımcı olabileceğini öneriyoruz. Altın aura kuvars, ateş enerjisine sahiptir. Ateş enerjisi coşku, sıcaklık, parlaklık, aydınlanma ve aktivite enerjisidir.

Doğası gereği Yang'dır. Fikirlerin, kavramların ve cinsiyetin ısı, eylem, duygu ve tutku enerjisidir. Canlıdır, güçlüdür ancak genellikle yıkıcıdır. Ateş elementinin ısısına, tutkusuna ve hayat veren enerjisine hepimizin ihtiyacı var. Ölçülü kullanılması gereken güçlü bir elementtir.

Altın aura kuvars, bir arayıcı transformatör kristalidir. Arayıcı transformatörler, kişinin hayatının bir bölümünü daha arzu edilir bir duruma dönüştürmenin bir yolunu bulma arzusu olduğunda kullanılan tılsımlardır. Altın aura kuvars kristalleri, kişisel tılsımlar için kesinlikle mükemmeldir. Evde vakit geçirdiğiniz yerlerin yakınında bulundurmanızı öneririz. Onu görebileceğiniz bir yerde tutun ve altın enerjisini her gün hayatınıza alın. Ayrıca onları iyi bir bağlılık tılsımı olarak görüyoruz. Sevdiklerinize bir tane verin ve sonucu görün!

Altın şifacı Lemuryalı

Altın şifacı Lemurya tohumu kristallerinde başka bir koyu altın ve güçlü kristal bulunabilir. Kuvarstan yapılan altın şifacı Lemurya tohum kristali, bir arayıcı dönüştürücü kristalidir. Arayıcı transformatörler, kişinin hayatının bir bölümünü daha arzu edilir bir duruma dönüştürmenin bir yolunu bulma arzusu olduğunda kullanılan tılsımlardır. Arayanlar, yeni bir yol, yeni bir yaklaşım bulmak için yardıma ihtiyacımız olduğunda veya arzuladığımız ama henüz sahip olmadığımız bir şeyi elde etmek için herhangi bir arayışta kullanılır.

Altın şifacı Lemurya tohum kristalleri, Lemurya'nın kadim bilge erkek ve kadınlarından bilgi ve anlayış aramak için kullanılır. Bu altın şifacılar, hayatımızın bir bölümünü daha iyi bir duruma dönüştürmek için kullanılan Transformatörlerdir. Daha iyi bir yaşam için arayışlarınızda ve arzularınızda Lemuryalılar’ın şifa bilgisini ve bilgeliğini kullanmak. Bu kristaller genellikle meditasyon kristalleri olarak kullanılır. Doğal evren hakkında geniş miktarda bilgi ve anlayış içerdikleri bildirilmektedir. Eski Lemuryalılar’ın bilgisinin depoları olarak kabul edilirler.

Kristalinizi programlamaya başlayın!

Kristalinizi programlamaya başlayın!

1 bardak su ve maden suyunu yarı yarıya bütünleştirip kristalinizi içine yerleştirin.

Kristalinizi ¾ maden suyu, ¼ suyu da 10 dakika bekletin. Daha sonra kristalinizi sol elinize alın sadece kristaline odaklanın ve yüksek sesle şu sözleri söyleyin;

“Nefes aldığım ilk andan bugüne kadar ruhumda, bedenimde, çevremde, işimde, ilişkilerimde, aşkımda, sağlığımda, yaşamımın tümünde etkili olmuş ruhsal saldırı ve negatif enerjilerin tümünden arınıyor yenileniyor (Kristalin adını söyleyin)”

“Senin kozmik enerjilerinden faydalanmaya niyet ediyor, doğum haritamdaki tüm gezegenlerin zayıf enerjilerini yükseltiyor, dengeliyor, olumlu enerjiler olarak yaşamıma sevgi ile aktarman için yüzyıllardır yeryüzünden ve gökyüzünden aldığın tüm kozmik şifa yüklü güçlü koruyucu enerjilerini faaliyete geçiriyorum.”

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SO_FAR_SO_GOOD

😂😂😂😂😂 yahu şu cahil içerikleri niye önüme çıkıyor arkadaş? 😂😂😂😂😂

SO_FAR_SO_GOOD

kullanıcının tüm yorumlarını ve mesajlarını değil içeriklerini de engelleme özelliği gelsin.