Görüş Bildir
Haberler
Kripto Piyasasındaki Yatırım Tercihlerine Göre Karakterini Analiz Ediyoruz!

Kripto Piyasasındaki Yatırım Tercihlerine Göre Karakterini Analiz Ediyoruz!

Onedio Content
02.09.2021 - 14:05 Son Güncelleme: 17.01.2022 - 12:30

Bu aralar kripto piyasalar herkesin dillerinde. Sen de piyasalara hızlı bir giriş yaptın belli ki. Şimdi senin yatırım tercihlerine göre karakterini analiz edicez. Hadi başlayalım!

Gözüne kestirdiğin bir altcoin'i ne zaman alırsın?

Seni ne kadar kar tatmin eder?

Diyelim ki ikiye katlamış bir altcoin var alır mısın?

Piyasaları çok sıkı takip eder misin?

Fenomen yatırımcıların aldığı coin'leri alır mısın?

Arkadaş arasında sık sık Bitcoin'in durumu konuşulur mu?

Sağlamcısın!

Senin için risk almak çok gereksiz. Sen işini sağlama almayı seviyorsun. Yüksek dönütler alamazsan senin için hiç dert olmaz. Tekrar denemek için şansın olduğu sürece seni hiçbir şey durduramaz. Küçük kayıpların bir şekilde büyük kazançlara gebe olduğunun farkındasın. Sen sağlamcının önde gidenisin!

Akılcısın!

Senin için büyük kazançlar kafayı kullanmakla gelir. Sen öyle gördüğün her fırsata atlayanlardan değilsin. Senin için yaptığın her şeyin mantıklı bir sebebi olmalı. İşini bilimsel araştırma yapmadan belirlemiyorsun. Dahası, sen emeklerinin karşılığını almaya öylesine alışmışsın ki artık bu durum senin için oldukça normal geliyor. Senden rasyonelini görmedik!

Risk almayı seviyorsun!

Sen risk olmadan yaşayamazsın. 'Ya hep ya hiç' senin için günlük yaşamında bile belirleyici felsefe. Risk almanın sana çok büyük kazançlara dönüşebileceğini biliyor kafanı göklerden hiç indirmiyorsun. Hatta bu düşünceyle o kadar bütünleşmişsin ki kayıplar seni etkilememeye başlamış. Risk senin göbek adın!

Heyecanlısın!

Sen gördüğümüz en heyecanlı kişi olabilirsin. Hayatta çok küçük şeyler bile heyecanlanmanı sağlayabiliyor. Bir anda gaza gelip çok uzun bir yolculuğa çıkabilirsin mesela. Senin için seni heyecanlandıran şeyle ilgilenmek asıl kazanç ve gerisinin ciddi bir önemi yok. Sen heyecandan yerinde duramıyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
9
8
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yobaz-hoplatan

20 dolardan girdim 2 haftada parayi 1180 dolara katladim. Dun gece tekrar trade girdim hic dusunmeden 700 dolardan girerek 50, 30, 100, 80, 40 al sat yapara... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Risk almayı seviyorsun! Sen risk olmadan yaşayamazsın. 'Ya hep ya hiç' senin için günlük yaşamında bile belirleyici felsefe. Risk almanın sana çok büyük kaza... Devamını Gör