Görüş Bildir
Haberler
Kredi Kartınızla Tek Çekim Yapsanız da Sonradan Taksitlere Böldürebileceğiniz 8 Harcama

etiket Kredi Kartınızla Tek Çekim Yapsanız da Sonradan Taksitlere Böldürebileceğiniz 8 Harcama

Günlük harcamalarınızın çoğunu kredi kartı ile ödeyebilirsiniz. Bununla beraber bazı harcamalarınızı sonradan taksitlendirme şansınız vardır. Yiyecek, hediye kartı, yurt dışı harcamaları, akaryakıt, alkol, telekomünikasyon, kozmetik, ofis malzemeleri ve market alışverişlerinizi sonradan taksitlendiremezsiniz. Peki, hangi harcamalar sonradan taksitlendirilebilir? Cevabı, içeriğimizde.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Giyim

www.google.com

Peşin ödemek zorunda kaldığınız giyim alışverişinizi sonradan taksitlendirebiliyorsunuz. Mobil bankanıza girerek tek tıkla taksit seçeneğini kullanmanız mümkün.

2. Takı

www.google.com

Bazen çok beğendiğiniz bir takı bütçenizi aşabilir. Sonradan ödemeyeceğinizi fark ettiğinizde, direkt olarak mobil uygulamanıza girerek takıları da taksitlere böldürebiliyorsunuz. Ancak kuyum takıları hariç. Ayrıca taksitlendirme işlemini ekstreniz kesilene kadar yapmanız gerek.

3. Ayakkabı

3. Ayakkabı

Aklındaki ayakkabıyı sabırsızca hareket edip almak istediğinde taksit seçenekleri imdadına yetişiyor. Kartınız uygunsa direkt olarak taksitlendirmeyi yapabiliyorsunuz.

4. Oyuncak

4. Oyuncak

Çocukları sevindirirken bütçenizden tasarruf etmeniz mümkün. Oyuncakları da kredi kartı ile sonradan taksitlendirebiliyorsunuz. Bu sayede dilediğiniz zaman oyuncak alışverişi yapıp bütçenizi iyi yönetme şansınız var.

5. Kitap

www.google.com

Malum okullar açıldı. Tam bu sıralarda bolca kitap alışverişi yapılır. İşte bu tür zamanlarda ödemelerde zorlanabilirsiniz. Ancak kitaplar da tek tıkla sonradan taksit yaptırılabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Pet shop ürünleri

6. Pet shop ürünleri

Evcil dostunuzun mama ihtiyaçları sonradan taksitlendirilebiliyor. Size de evcil dostunuzu dilediğiniz zaman diliminde mutlu etmek kalıyor. Taksitlendirme yapamadıysanız, bankanızın müşteri hizmetleri ile görüşmenizde fayda var.

7. Ev dekorasyon ürünleri

7. Ev dekorasyon ürünleri

Evine gereken özeni gösterenleri de düşünmüşler. Dekorasyon eşyalarını da sonradan taksitlendirme yaparak evinizi yenileyebiliyorsunuz. Ancak hangi dekorasyon ürünlerini kapsadığını iyice araştırmanız şart.

8. Çanta

www.google.com

Çanta, her koşula ve giyime yakıştığı için ihtiyaç listesinin başında yer alır. Çoğu kişi çanta çeşitliliğine önem verir. Dolayısıyla çantalarınızı da kredi kartınızla alıp sonradan taksitlendirme yapabilirsiniz. Böylece daima şık görünürsünüz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
2
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın