Görüş Bildir
Haberler
Krasic, Fenerbahçe'yi 42 Milyon TL'lik Zarara Uğrattı

Krasic, Fenerbahçe'yi 42 Milyon TL'lik Zarara Uğrattı

coşkun ören
19.07.2014 - 17:19 Son Güncelleme: 19.07.2014 - 17:56

Aykut Kocaman döneminde büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Milos Krasic, kötü performansına Bastia'da da devam ediyor.

7 MİLYON EURO'LUK HAYAL KIRIKLIĞI

Kocaman'ın göreve gelir gelmez çok istemesine karşın Juventus'a kaptırdığı ama yine de vazgeçmediği ve geçen sezon başında 7 milyon Euro bonservis bedeliyle sarı lacivertli takıma kazandırdığı Milos Krasic büyük hayal kırıklığı yaratmış ve bu sezon başında Fransa'nın Bastia takımına kiralanmıştı.

ASTRONOMİK MAAŞININ KARŞILIĞINI VEREMEDİ

Fenerbahçe'de geçirdiği 2012-2013 sezonunda kulüp rekor sayıda maç oynamasına karşın sadece Türkiye Kupası'ndaki Göztepe maçında 90 dakikada sahada kalabilen Krasic, 2.3 milyon Euro'luk astronomik maaşına karşın bekleneni verememiş ve Samuel Holmen'in lisansının çıkması için sezon başında elden çıkartılmıştı.

SADECE 1 MAÇTA 90 DAKİKA OYNADI

Bastia'da form tutup sezon sonunda Fenerbahçe'ye dönme umuduyla beyaz bir sayfa açan Sırp futbolcu kendisi hakkındaki tüm büyük beklentilere karşın Fransız kulübünde de aradığını bulamadı ve 30 haftası geride kalan Fransa Ligi'nde sadece Ajaccio karşılaşmasında 90 dakika sahada kalabildi.

42 MİLYON TL'LİK ŞOK

CSKA Moskova ve Juventus'taki ilk sezonunu aratan performansını sürdürmesi halinde herhangi bir teklif alması zor görünen Krasic'in sarı lacivertli takımla Bastia'ta kiralık geçirdiği bu sezonu saymazsak 21 milyon TL'lik garanti kontratı bulunurken, Juventus'a ödenen 21 milyon TL de eklenince ortaya çıkan fatura tam 42 milyon TL.

Sondakika

Kaynak: http://www.sondakika.com/haber/haber-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın