Görüş Bildir
Haberler
KPSS Tercih Kılavuzu Yayınlandı: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Alımı Yapacak!

KPSS Tercih Kılavuzu Yayınlandı: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Alımı Yapacak!

ÖSYM, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na sözleşmeli personel alımı için KPSS tercih kılavuzunu yayınladı. Personel alımları, KPSS-2022/4 ile yapılacak. Tercih kılavuzunun yayınlanmasıyla birlikte KPSS tercihlerinin ne zaman yapılacağı da öğrenilmek isteniyor. KPSS tercihleri, online olarak ÖSYM’nin sayfasından yapılacak. İşte KPSS tercih kılavuzu ile ilgili tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kamu kuruluşlarının yayınladığı personel ilanlarına bir yenisi daha eklendi. ÖSYM, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na personel alımı için tercihleri almaya başladı. İşte ÖSYM’nin yayınladığı KPSS tercih kılavuzu…

ÖSYM KPSS Tercih Kılavuzunu Yayınlandı

ÖSYM KPSS Tercih Kılavuzunu Yayınlandı

ÖSYM’den KPSS tercihleriyle ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2022/4 Tercih Kılavuzuna saat 10.00’dan itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar tercihlerini, 04 – 10 Mart 2022 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 10 Mart 2022 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2022/4 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

KPSS Personel Alımı Tercih Kılavuzu (ÖSYM)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın