Görüş Bildir
Haberler
KPSS 2020/2 Taban Puanları Açıklandı! İşte KPSS Ortaöğretim, Ön Lisans, Lisans Atama Puanları...

KPSS 2020/2 Taban Puanları Açıklandı! İşte KPSS Ortaöğretim, Ön Lisans, Lisans Atama Puanları...

Sunay Korkmaz
14.01.2021 - 14:07

KPSS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından taban puanları da yayımlandı. KPSS ortaöğretim, ön lisans, lisans atamaları için tercihler 30 Aralık 2020 - 07 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılmıştı. Yerleştirme sonuçları ise 14 Ocak 2021 Perşembe günü (bugün) erişime açıldı. İşte KPSS-2020/2 yerleştirme sonuçlarına göre ortaöğretim, ön Lisans, lisans atama puanları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

KPSS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından, KPSS-2020/2 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleşen adayların puanları da yayımlandı. KPSS-2020/2 yerleştirme sonuçlarına ilişkin en düşük ve en yüksek puanlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

KPSS Taban Puanlarını Öğrenmek İçin Tıklayın

Kadro ve Pozisyonlara Atanma Nasıl Olacak?

Kadro ve Pozisyonlara Atanma Nasıl Olacak?
  • ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadro ve pozisyonlara kamu kurum ve kuruluşlarınca doğrudan atanacaklardır.

  • Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildikleri kurum veya kuruluşa teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın