Görüş Bildir
Haberler
Kötülükten Korunmak İçin Rhodonite Kristali

etiket Kötülükten Korunmak İçin Rhodonite Kristali

Dr.Astrolog Şenay Devi
26.06.2023 - 12:33 Son Güncelleme: 20.08.2023 - 10:00

Rhodonite ilk olarak 1790'larda Maloe Sidelnikovo köyü yakınlarında Rusya'nın Ural Dağları'nda keşfedildi. Bölgedeki kartalların yuvalarına küçük Rhodonite parçaları taşıdığını fark eden yerel halk buna 'Kartal Taşı' anlamına gelen orletz adını verdi.

Rhodonite manganezden oluşmuştur. Kullanımının sırrı burada yatıyor. Kristal Akademi’de manganezi kötülüğe karşı korumak için kullanırız, özellikle kolayca görülemeyen veya kolayca tespit edilemeyen türden. Ruhlara inanıyorsanız hem faydalı hem de olmayan ruhlar olduğunu kabul edebilirsiniz.

Kutsal alanımızı her zaman korumak için özel olarak kullandığımız Rhodonite'e sahip olmalıyız. Evinizde kötülüklerden emin, karanlık güçlerden emin, kem gözlerden uzak, kötü niyetlerden korunan ve size zarar vermek isteyenlerden korunan bir yer olmasını dilerseniz, orada bir Rhodonite kristali bulundurun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rhodonite nasıl kullanılır?

Rhodonite nasıl kullanılır?

Aslında sadece bir Rhodonite'e ihtiyacınız var. Herhangi bir özel tedavi ve bakım gerektirmez. Aksine, 'doğal bir kötülük kovucu' gibi görünüyor. Kötülüğün bir yerde bulunmasını engelleyen bir taştır.

Ne kadar büyük bir alanı koruyacağından emin olmak için her oda da kullanılmalıdır. YATAK ODASI HARİÇ. Avucunuza kolayca sığan normal büyüklükteki bir oda alanını koruyacak gibi görünüyor.

Her türlü kötülükten ve karanlıktan koruma sağlaması için odaya bir Rhodonite kristali yerleştirmeniz yeterlidir.

Rhodonite şifa bilgileri

Rhodonite, duygusal bedene denge getirir, benlik saygısını ve güveni artırır ve kişinin hediyelerini ve yeteneklerini tanımasına ve değer vermesine ve başkalarına yardım etmek için onları en yüksek potansiyellerine genişletmesine yardımcı olur.

Rhodonite, kırık bir kalple başa çıkmak için kullanılır ve özellikle kış aylarında hastalığa karşı bir koruma görevi görür. Kök çakra ile ilişkilidir ve iyileştirmeyi değil önlemeyi amaçlayan iyileştirme çabalarında kullanılır. VASTU da  özellikle mutfak, yemek odası, çocuk oyun alanları gibi alanlarda enerjiyi dengelemek için mükemmel uygulamalara sahiptir.

Rhodonite, en büyük potansiyelinizi bulmanıza yardımcı olmak için kullanılır. Size aşılmaz bir enerji verir. Rhodonite, gerçek duyguları ifade etmemize ve duygusal enerjimizi hedeflerimize ulaşmaya yönlendirmemize yardımcı olur. Bir sevgilinin kavgasının zihinsel yaralarını iyileştirir ve karşılıksız aşkın acılarını iyileştirir.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
LezzetliÇipetpet

Ya tıp dışındaki doktora yapanlara Dr ünvânı vermesinler be. Şuna bak felsefe doktorası yapıp Dr diye gezip bir de taştan topraktan medet umuyor. Bunca bilim... Devamını Gör

Fatih Karaduman

Bi oyunda vardı bu maden. Lazer silahları yapımında kullanılıyordu.

Fatih Karaduman

Ne alaka şimdi ?

ömer

Çok affedersiniz bizzat g*tüme soksam yine kırık kalbime bi faydası olacağını düşünmüyorum zaten bu düşünce yüzünden ben elendim baştan yiyen varsa buyursun 😅😅 Devamını Gör