Görüş Bildir
Haberler
Kötü Değil En Kötüsü: 2021'de En Kötü Oy Alan 13 Oyun!

Kötü Değil En Kötüsü: 2021'de En Kötü Oy Alan 13 Oyun!

Tugberk EVRAN
27.10.2021 - 20:00

Yavaş yavaş geride bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılında çıkışını gerçekleştirmiş ve pek çok kullanıcı tarafından yılın en kötüsü olarak oylanmış 13 oyun karşınızda!

Liste Kasım 2021 itibariyle Metacritic puanlandırmasına göre hazırlanmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Demon Skin

13. Demon Skin

İki boyutlu bir Hack and Slash oyunu olan Demon Skin tekrara düşen, altında oyunu oynamaya teşvik eden bir hikayenin olmadığı salt bir kaos oyunu. Steam'den 25 TL ile satışta.

12. Necromunda: Hired Gun

12. Necromunda: Hired Gun

Oyun çıkışıyla beraber büyük eleştiriler almasına karşın gerekli güncellemeleri yaparak ortalama bir hale getirilmiş fakat her şeye rağmen büyük bir potansiyel temelde atılan yanlış adımlarla harcanmış. Eğer FPS oyunlarını ve DOOM'u seviyorsanız deneyebilirsiniz. Steam'den 190 TL'den satışta.

11. Buildings Have Felings Too!

11. Buildings Have Felings Too!

Şehir yönetiyoruz ve binaların karakterleri var. Her ne kadar farklı bir yapıya sahip olsa da oyun genellikle karmaşık ve öğretici bölüme dikkat etmezseniz oyun içerisinde epey bir sorun çekiyorsunuz, fakat öğretici bölüm sıkıcı ve kötü hazırlanmış. Yine de her şeye rağmen farklı bir deneyim yaşamak isterseniz Steam'de 32 TL'den satışta.

10. Harvest Moon: One World

10. Harvest Moon: One World

Harvest Moon her ne kadar köklü bir seri olsa da One World tatmin edici olmaktan çok uzakta. Devasa dünya ama sınırlı içerik, grafikler hoş değil, çiftçilik oyunu için önemli olan envanter yönetimi kullanışlı değil. Steam'de 77 TL'den satışta. Eğer çiftçilik oyunu seviyorsanız ve One World almayı düşünüyorsanız Stardew Valley'e bakmanızı öneririz.

9. Evil Inside

9. Evil Inside

Korku oyunlarında en önemli olan etmenlerden biri de korku sekansının önceden tahmin edilememesiyken Evil Inside bir farkılılık yapıp bu durumun aksini ortaya çıkartmış. P.T.'den esinlenilmiş fakat olmamış. Steam'de 22 TL'den satışta.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Redout: Space Assault

8. Redout: Space Assault

Etkileyici görselleri olsa da tatmin edici olmayan, sıkıcı ve sürükleyici gibi görünme çabasında olan bu oyun keşif gerektirmeyen bir uzay simülasyonu gibi. Star Fox ile bağınız varsa ve ekstradan 16,50 TL harcamak isterseniz Steam'den oyuna ulaşabilirsiniz.

7. I Saw Black Clouds

7. I Saw Black Clouds

İnteraktif bir oyun olan I Saw Black Clouds'da kameranın kullanımı amatörce, ses sorunları var fakat yine de psikolojik gerilim seviyorsanız birazcık çerez alıp başında vakit geçirebilirsiniz, harcanacak fazladan 22 TL'niz varsa Steam'den erişebilirsiniz.

6. Dungeons & Dragons: Dark Alliance

6. Dungeons & Dragons: Dark Alliance

PS5 ve PC'de de eleştirilere maruz kalan oyun bazı şeyleri iyi yapıyor olsa da genel anlamda kötü tasarım tercihlerine sahip ve tekrara düşen yapısı nedeniyle pekte sürdürülebilir bir oyun değil. Steam'de 113,75 TL'den satışta.

5. The Good Life

5. The Good Life

Oyun temelde cinayet gizemi olmasına karşın içerisine kaynak toplama, kıyafet yapma, hayat simülasyonu vb. şeylere giriyor ve karmaşık bir oynanış sunuyor. Dışarıdan bakıldığında oyun gayet güzel görünmesine rağmen oyunun başına oturunca bunun böyle olmadığı anlaşılıyor. Hikaye kopuk ve tutarsız boşluklarla dolu. Steam'den 50 TL'den satışta.

4. Taxi Chaos

4. Taxi Chaos

Eğer daha önce Crazy Taxi oyununu deneyimlemediyseniz bir şans verebilirsiniz ancak Taxi Chaos tam anlamıyla Crazy Taxi'nin verdiğinin üstüne yeni bir tat vermiyor. Ek olarak bazı yorumlar Taxi Chaos'un Crazy Taxi'de olan komik tavırdan da yoksun olduğunu söylüyor. Steam'den 32 TL'den satışta.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Of Bird And Cage

3. Of Bird And Cage

Son zamanlarda çıkan en deneysel oyunlardan olan Of Bird and Cage maalesef benzersiz olmasına rağmen oynanmaya değer değil. Her bölümde şarkıyı oynuyorsunuz. Eğer Heavy Metal hayranıysanız ve oyun oynamayı seviyorsanız bu oyunu deneyebilirsiniz ama oynanış açısından özensiz, hantal ve uygulanan mekanikler tutarsız. Steam'de 16,50 TL ile satışta.

2. Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

2. Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

Kurt adam olup etrafta kaos saçtığımız bu oyun 2021 yılında çıkmış olmasına rağmen görsellik ve oynanış dinamikleri açısından günümüzden oldukça uzakta. Epic Games Store'da 182 TL'den satışta.

1. Balan Wonderworld

1. Balan Wonderworld

İki karakterden birini seçip Balan'ın dünyasında bulunan karakterlere yardım ediyoruz. Fazlaca tekrara düşüyor, sadece sayısı fazla görünsün diye kostümler eklenmiş, oyun dinamikleri sıkıcı. Steam'de 245 TL ile satışta. Uzaklaşın!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Werewolf: The Apocalypse'yi görüp istek listesine ekledim. Sonra oyun için videolara baktım. İlk başta yanlışlık olduğunu düşündüm ama yokmuş. Oyun 2008-2010... Devamını Gör