Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüs ile Mücadelede Sessiz Kalmayarak Verdikleri Desteklerle Takdir Toplayan Markalar

Koronavirüs ile Mücadelede Sessiz Kalmayarak Verdikleri Desteklerle Takdir Toplayan Markalar

Markalar, birlik ve beraberlik ile bu zorlu günlerin üstesinden gelebilmemiz için desteklerini sürdürüyor. Birlik olunca ne kadar güçlü olduğumuzu destekleriyle kanıtlayan markaları sizlerle paylaşıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uber

Uber

Uber, sağlık çalışanlarının hem evlerinden hastanelere, hem de hastaların evlerine güvenle yolculuk yapmaları için kamu kuruluşları ile çalışarak destek sunmaya başladı. Şu an için ABD, İspanya ve Fransa’da verilen bu desteğin yakında farklı ülkelerde de gerçekleştirilmesi planlanıyor. Ayrıca Uber Eats, uygulaması üzerinden ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki acil müdahale ekiplerine ve sağlık çalışanlarına ücretsiz yemek yollayacaklarını da açıkladı. UBER bununla birlikte kapanan restoranlara destek olmak amacıyla, ABD ve Kanada’dan başlayarak, herhangi bir restoran zincirine dahil olmayan bağımsız restoranlara verilen tüm siparişlerde teslimat ücretini kaldırdı. Nakit akışını sürdürmek için ise Uber Eats platformu üzerinden yapılan alışverişlerde günlük ödeme özelliği getirildi.

Pernod Ricard

Pernod Ricard

Pernod Ricard, sağlık ürünleri üreten Cooper Laboratory’e 70.000 litre saf alkol sağlayarak el dezenfektanı üretimine destek oluyor.

Bingo

Bingo

Bingo, koronavirüs ile mücadele eden karantina hastanelerin ihtiyaçları için 5 TIR Bingo Oxjyen Çamaşır Suyunu, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü’ne ulaştırdı.

Penti

Penti

Koronavirüs mücadelesinde birlik olunmasını vurgulayan markalardan biri de Penti. #HepBenimle mottosunu #HepBirlikte olarak değiştirerek, bugüne dek 14 kamu hastanesinin tüm kadın sağlık çalışanlarına 50 bin adet çamaşır, çorap ve pijama desteği veren marka, desteklerine hız kesmeden devam ediyor.

Microsoft Türkiye

Microsoft Türkiye

Uzaktan çalışanlara destek ise Microsoft Türkiye’den geldi. Başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere çalışmalarını evde yürütmek isteyen tüm bireylere, kurum ve kuruluşlara Office 365-Teams uygulamasını 6 aylık ücretsiz sağlama kararı aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atelier Rebul

Atelier Rebul

Atelier Rebul, 100.000 adet kolonyayı 65 yaş üstü büyüklerimize hediye etti. Ayrıca sağlık çalışanlarını da unutmadı ve 4.000 litre sıvı sabunu koronavirüs ile mücadele eden hastanelere yönlendirdi.

Papia

Papia

Papia, Familia ve Focus koronavirüs mücadele eden devlet hastanelerin ihtiyaçları için 5 TIR tuvalet kağıdı, kağıt havlu, kutu mendil ve cep mendilden oluşan ürünlerini Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü’ne ulaştırdı.

Türkiye İş Veren Sendikaları Konfederasyonu

Türkiye İş Veren Sendikaları Konfederasyonu

Türkiye İş Veren Sendikaları Konfederasyonu, Milli Dayanışma Kampanyası’na 20 milyon lira bağışta bulundu. Bununla birlikte Sağlık Bakanlığı’na 20 adet solunum cihazı bağışlamak için de çalışmalara başladı.

Doğan Grubu

Doğan Grubu

Doğan Grubu da Milli Dayanışma Kampanyası’nı 9 milyon TL bağışla destekledi.

Koton

Koton

Koton, devlet hastanelerinde görev yapan sağlık personelleri için, iç çamaşır ve günlük kullanıma yönelik toplam 4.500 parça giysi hazırlayarak resmi prosedürü tamamlanan hastanelere teslim etti. İhtiyaç dahilinde gönderimlerine devam edecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Perakendeciler Federasyonu

Türkiye Perakendeciler Federasyonu

Türkiye Perakendeciler Federasyonu da ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na katılarak 2 milyon TL bağış yaptı.

Hunca Grubu

Hunca Grubu

Hunca Grubu, Türkiye Kızılay Derneği’nin koronavirüs ile mücadelesine destek olmak adına toplam 1250 litre antibakteriyel jel bağışladı.

MESS

MESS

MESS, koronavirüs ile mücadelede önemli bir malzeme olan maske konusunda harekete geçti. Üyelerinin toplam sayısı 200 bini bulan çalışanı için 2 milyonu aşkın maske alımı yaparak iş yerlerine gönderdi.

Gedik Yatırım

Gedik Yatırım

Gedik Yatırım, sağlığımız için üstün emek gösteren ve fedakârlıkla çalışan Kahraman Sağlık Emekçilerimizin her zaman yanında. Gedik Yatırım, dört devlet hastanesinin ihtiyacına yönelik olarak, 1 milyon TL değerinde ürün yardımında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
116
40
5
4
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
knrbay

Lc Waikiki niye yok. Tüm fabrikaları şu an sadece maske ve tulum üretiyor ve devlete hibe ediyor.

Cihan Yeşilyurt

Bankalar; sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığı bizim için önemli. Lütfen ödemelerinizi şubeye gelmeden atm ve mobil bankacılıktan gerçekleştirin.

Neset Erdogan

Telefon şirketlerine ne demeli? Hunharca paket satma derdindeler