Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Türkiye’nin gözü kulacağı Bilim Kurulu toplantısında. Koronavirüs kapsamında gerçekleştirilen ve önemli kararların alındığı Bilim Kurulu toplantısı, bugün saat 17.00’de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanacak. Toplantı sonrası Bakan Koca’nın yazılı olarak önemli açıklamalar yapması bekleniyor. İşte Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı ile ilgili tüm bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı

Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı

Türkiye’de 1 Mart itibariyle başlayan normalleşme adımlarıyla birlikte bazı illerde vaka sayılarında artış gözlemlenmişti. Bugün saat 17.00’de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yönetimi ile toplanacak Bilim Kurulu’nda son günlerde tekrardan artan vaka sayıları incelenecek.

Toplantısının bitiminden sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yazılı açıklama yapacak.

27 Şubat - 5 Mart Haftalık Vaka Sayısı ve Risk Haritası

27 Şubat - 5 Mart Haftalık Vaka Sayısı ve Risk Haritası

Sağlık Bakanı Fahrettin KocaTwitter hesabından il il 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayılarının yer aldığı güncel haritayı 'Yüksek riskli illerimiz risklerini düşürmek için daha tedbirli olmalı. Normalleşme kontrollü gerçekleşmeli' mesajıyla paylaştı.

27 Şubat-5 Mart tarihleri arasındaki verilerin yer aldığı haritada önceki haftaya göre değişim dikkat çekti. Önceki haftaya göre en çok artışın görüldüğü il Sinop oldu. Sinop'ta artış 100 binde 154 olurken bu ili 100 binde 95 ile Kilis, 100 binde 86 ile Samsun, 100 binde 73 ile Amasya ve Edirne izledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın