Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman? Maske Yasağı İptal mi Olacak?

Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman? Maske Yasağı İptal mi Olacak?

Vatandaşların gündeminde koronavirüs bilim kurulu toplantısı bulunuyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bilim kurulunda önemli kararların alınacağını ve pandeminin seyri hakkında önemli açıklamalar yapılacağını duyurmuştu. Ancak geçtiğimiz hafta yapılaması beklenen bilim kurulu ertelenmişti. Peki, bilim kurulu toplantısı ne zaman, bugün mü? Maske yasağı kalkacak mı? İşte bilim kurulu toplantısı ve iptal olacak yasaklar ile ilgili merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Türkiye’de uzun süredir hem açık alanlarda hem de kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu bulunuyor. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, son 24 saatte 59 bin 885 kişide vaka tespit edildi, 203 vatandaşımız ise hayatını kaybetti. Vaka sayıları hala yüksek seyrederken, bilim kurulunun ne zaman yapılacağı araştırılıyor.

Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman, Bugün mü?

Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman, Bugün mü?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından bilim kurulunun bugün, salgınla mücadelede gelinen nokta ve kısıtlamaların tekrar değerlendirilmesi gündemiyle toplanacağını açıkladı.

Saat 16.00’da başlayacak toplantı sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulunacak.

Maske Yasağı Bitecek mi?

Maske Yasağı Bitecek mi?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde yapılan Bilim Kurulu toplantısında sonra yaptığı açıklamada, önümüzde hafta birçok yasakla ilgili önemli kararların açıklanacağını duyurdu.

Bakan Koca şunları söyledi;

Gelecek hafta bir toplantı yapacağız. Corona virüsle mücadelede geldiğimiz noktayı göreceğiz. O toplantıda maske ve benzeri tedbirler, ne zaman test yapılması gerektiği dahil olmak üzere birçok konu ele alınacak.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın