Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüs Aşka Engel Değil: Sevgililer Günü'nde Sevgilinizle Online Olarak Yapabileceğiniz Etkinlikler

Koronavirüs Aşka Engel Değil: Sevgililer Günü'nde Sevgilinizle Online Olarak Yapabileceğiniz Etkinlikler

Mia Zona
13.02.2021 - 07:45

Sevgililer Günü'nü sevgilinizden uzak geçirecekseniz diye üzülmeyin! Yine de gün boyunca birlikte etkinlik yapabilirsiniz. Nasıl mı? 🥰

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Onedio testi çözün.

1. Onedio testi çözün.

İsterseniz bilgi testleriyle birbirinize meydan okuyun, isterseniz de ilişki testlerini çözerek birbirinizi daha iyi tanıyın. Testleri çözdükten sonra birlikte cevapları tartışabilirsiniz.

2. Online oyunlar oynayın.

Bilgisayar ve telefona indirip partnerinizle karşılıklı keyif alabileceğiniz her türde binlerce oyun bulunuyor. Bizim tercihimiz hem telefondan hem de bilgisayardan oynayabileceğiniz League of Legends'dan yana. 🤪

3. TikTok'ta dans videoları çekin.

Sadece eğlencesine çekeceğiniz bu videoları daha sonrasında bakıp güleceğiniz birer anıya dönüştürmek için TikTok oldukça doğru seçim! TikTok'ta videoları düzenlemek en başarısız insanlar için bile oldukça kolay.

4. Online olarak dizi/film izleyin.

Netflix Party gibi özellikler sayesinde dizi/film izlerken istediğiniz kişiler size eşlik edebiliyor. Bir yandan izlerken bir yandan da yan kısımda açılan chat kısmından konuşabilirsiniz.

5. Sevdiğiniz şarkılarda videoyla düet yapın.

İki videoyu birleştirmek için uğraşmak istemiyorsanız direkt TikTok üzerinden kayıt yapabilirsiniz. Veya ikiniz de şarkıyı söylerken video kaydedip video düzenleme uygulamasıyla videoları birleştirebilirsiniz. Bunu yapmak için sesinizin güzel olmasına ihtiyacınız yok, eğleniyoruz sonuçta!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 'Ölmeden Önce Yapılacaklar Listesi' hazırlayın.

6. 'Ölmeden Önce Yapılacaklar Listesi' hazırlayın.

Böylece birlikteliğinizi güçlendirmiş ve birbirinizin hayalleri hakkında daha fazla bilgi edinmiş de olursunuz.

7. Görüntülü aramayla buluşun.

İkiniz de odanızı mumlarla donatıp güzel yemekler hazırlayın ve birbirinizi görüntülü arayarak o atmosferin tadını çıkarın. Başta biraz garip gelebilir ancak malum, imkanlar kısıtlı. 😅

8. Sanal turlar yapın.

8. Sanal turlar yapın.

Dünyanın dört bir yanındaki yerleri ziyaret etmeniz için illa fiziksel olarak orada bulunmanıza gerek yok. Sesli veya görüntülü arama yaparak bir yandan da sanal turu tamamlayın. İyi gezmeler!

Sanal tur yapabileceğiniz müzelere buradan göz atabilirsiniz:

9. Pinterest'te pano oluşturun.

9. Pinterest'te pano oluşturun.

Partnerinizle birlikte hayalinizdeki ev, yılbaşı partisi süslemeleri, düğün ve birçok farklı konuda panolar oluşturarak gelecek planlarınızı görsel bir şekilde de hazırlayabilirsiniz.

10. Yeni bir dil öğrenmeye başlayın.

Dil öğrenmek için birçok eğlenceli uygulama bulunuyor. Bu uygulamaların çoğunda arkadaşlarınızla birlikte öğrenme imkanı sunuluyor. Hep de eğlenecek değiliz, biraz da bilgilenelim! 🤓

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hikaye yazın.

Yaşadığınız bir olaydan esinlenip veya işi tamamen hayal gücünüze bırakarak birlikte bir hikaye yazmayı deneyebilirsiniz.

12. Karaoke yapın.

İkinizi anlatan şarkıları karaoke uygulamaları sayesinde yan yanaymışcasına eğlenceli bir şekilde söyleyebilirsiniz.

13. Canlı konserlere katılın.

13. Canlı konserlere katılın.

Pandemi nedeniyle canlı konserlere iyice alıştık. Sevgililer Günü'nde de birçok ünlü canlı konser verecek. Favori sanatçınızın konserine sevgilinizle birlikte katılarak müziğin keyfini çıkarın. Can Ozan'dan Öyle Kolay Aşık Olmam'ı canlı bir şekilde birlikte dinleyerek geçirilen bir Sevgililer Günü... Daha ne olsun!

14. Online günlük veya blog yazın.

Hazır temaları kullanarak ücretsiz bir şekilde ilişkinize dair bir blog hazırlayabilirsiniz. Blog kurmakla uğraşamam diyorsanız, birlikte online günlük de tutabilirsiniz. Bunun için birçok internet sitesi ve uygulama bulunuyor.

15. Müzik listeleri oluşturup birbirinize atın.

Müzik listeleri oluşturmaya bir nevi modern mixtape de denebilir. Romantizmin iyice azaldığı şu günlerde biraz olsun nostaljik bir şeyler yaşamak için müzik listeleri doğru bir tercih olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Şişe çevirmece oynayın.

Bir ilişkinin temelinde yer alan şeyler güven ve dürüstlüktür. Şişe çevirmecede birbirinize soracağınız sorularla birbirinizi çok daha iyi bir şekilde tanırken bir yandan da eğlenebilirsiniz.

Tüm bunları yaparken size iyi eğlenceler dileriz! Sevginizin daim olması dileğiyle. 😍

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hazal güçlü

17. Sevişin ;)

Crystal Maiden

C2c yapın karşılıklı çıkarın olanlar olsun

Mavi Piyano

Sevişmelerin yalan olduğu ilk 14 Şubat...