Görüş Bildir
Haberler
'Korkumuzdan Yeni Araba Alamıyoruz' Diyen Ali Erbaş, Pakistan'a Özel Jetle Gitti

'Korkumuzdan Yeni Araba Alamıyoruz' Diyen Ali Erbaş, Pakistan'a Özel Jetle Gitti

Diyanet’in araç filosuna yönelik eleştirileri, “Korkumuzdan yeni araç alamıyoruz” diyerek yanıtlayan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Pakistan’a özel jetle gittiği öğrenildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, tarifeli uçak tercih etmeyen Diyanet heyetinin Pakistan ziyaretinde kullandığı jetin Cumhurbaşkanlığı filosundaki lüks uçaklardan biri olduğu, heyetin ilk olarak Lahor Allame İkbal Uluslararası Havalimanı’na indiği ifade edildi. 

Diyanet heyetini burada, Pakistan Din İşleri ve İnançlar Arası Uyum Başkanı Pir Nurul Hak Kadri karşıladı. Erbaş ve beraberindekiler, Lahor’daki görüşmelerinin ardından İslamabad’a geçti.

10 kişilik heyet

10 kişilik heyet

Ali Erbaş’ın yanı sıra, Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları Selim Argun, İbrahim Hilmi Karslı, Dış İlişkiler Genel Müdürü Erdal Atalay, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, Dini Yayınlar Genel Müdürü Fatih Kurt ve Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Mustafa Bülent Dadaş da heyette yer aldı. Bu isimlerin dışında koruma, fotoğrafçı ve kameramandan oluşan dört kişilik grubun da seyahate katıldığı bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
51
28
10
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Güven Sabancılar

insanların dini hassasiyetlerini kullanarak çıkar sağlayan dinci görünümlü tüccar. şu diyanete harcanan paranın yarısı eğitime ayrılsa keşke.

Milatx

Ayırılıyor ama din eğitimine okullarda dinden başka bir şey öğretmiyorlar artık

Fatih UZUN

araba alamıyoz demiş jet alamıyoz dememiş ki

Güncelleme: Diyanet işlerinin yaptığı açıklamaya göre jete binmek allaha yakın uçtuğunuz için helaldir

Halil Değerli

Araba bulamıyorlarsa, jete binsinler ..... Yandaşistan Tek Adamı.... ..... 😠🤪😡