Görüş Bildir
Haberler
Konya’da Okullar Yarın Tatil mi? Konya’da Kar Tatili Var mı?

Konya’da Okullar Yarın Tatil mi? Konya’da Kar Tatili Var mı?

Türkiye’de soğuk hava ve kar yağışı yeniden etkisini hissettirmeye başladı. Kar yağışı özellikle İç Anadolu Bölgesi’nde etkili oluyor. Özellikle Konya’da kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yapılan son açıklamaya göre, bugün (2 Mart) Konya’nın Ilgın ilçesinde okullar tatil edildi. Öğrenciler ve öğrenci velileri, Konya’da yarın okulların açık olup olmayacağını öğrenmek istiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Aralık ayında etkili olan kar yağışı, yurdun birçok bölgesinde hayatı olumsuz etkilemişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde kar yağışının etkili olacağını duyurdu. İlk kar tatili haberi ise Konya’dan geldi.

Konya’da Yarın Okullar Tatil mi?

Konya’da Yarın Okullar Tatil mi?

Konya'nın Ilgın ilçesinde kar, don ve buzlanma olasılığı nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildiği bildirildi.

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararınca sabah saatlerinden itibaren kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olumsuz hava şartlarının gerçekleşmesinin beklenildiğine dair iletilen meteorolojik veri ve uyarılar nedeniyle, 2 Mart Çarşamba yüz yüze eğitime ara verildi.

Uzaktan eğitimle eğitimin yürütüleceği, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

Konya’da okulların yarın tatil olup olmayacağı henüz açıklanmadı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın