Görüş Bildir
Haberler
Komedyen Cem Yılmaz'ın Olay Yaratan İddiaları! "Cilalı Taş Devrinde Bile Güldürürüm"

Komedyen Cem Yılmaz'ın Olay Yaratan İddiaları! "Cilalı Taş Devrinde Bile Güldürürüm"

GNS
11.11.2021 - 23:24

Brand Week İstanbul'da sahne alan ünlü komedyen Cem Yılmaz söyledikleriyle herkesi şaşkına çevirdi. Son dönemlerin gündemden düşmeyen ünlü ismi yaptığı aşı açıklaması ve Tarkan'a olan göndermeleriyle sık sık adından söz ettiriyor. Cem Yılmaz Zorlu PSM'de yaptığı konuşmasında 'Beni Cilalı Taş Devri'ne gönderseniz orada da güldürürüm. Bu bir iddia değil realite' ifadelerini kullandı. Yılmaz'ın bu iddialı ifadelerini duyanlar şaşkına döndü. İşte Cem Yılmaz'ın o açıklamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaptığı her gösterisiyle ve her filmiyle ortalığı kasıp kavuran ünlü komedyen Cem Yılmaz yaptığı açıklamalarla da gündemden düşmüyor. Zorlu PSM'de gerçekleşen Brand Week İstanbul'da konuşan Cem Yılmaz olay olan açıklamalarda bulundu.

Farklı Olmaktan Bahsetti

Farklı Olmaktan Bahsetti

İş ve marka dünyasının yanı sıra, ünlü isimlerin bir araya geldiği 'Brand Week Istanbul' saat 17.15'te Zorlu PSM'de düzenlendi.

'Brand Week Istanbul'un 'Inspiration Hall' bölümünde '21.Yüzyılda Farklı Olmak' başlıklı söyleşide komedyen Cem Yılmaz, Ralli Şampiyonu Burcu Burkut Erenkul, voleybolcu Eda Erdem, Opet Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin soruları yanıtladı.

Cilalı Taş Devrinde De Güldürürüm!

Cilalı Taş Devrinde De Güldürürüm!

Yaptığı esprilerle salondakileri güldüren komedyen Cem Yılmaz, 'Bir çoğumuz, elimizdeki imkanlarımız alınsa, Taş Devri'ne gönderilsek, ne iş yapacağını bilemeyebilir. Murat Bey sizi mesleğinizle taş devrine göndersek, pazarlama ile ilgili ne yapabilirim diye kara kara düşünürsünüz. Reklamcı arkadaşım orda ne yapacağım diye düşünebilir. Benim ise hiç böyle bir kaygım yok. Beni Cilalı Taş Devri'ne gönderseniz orada da güldürürüm. Beni 4'üncü, 5'inci boyutun yaşandığı 26. yüzyıla da göndersen orada da güldürürüm. Bu bir iddia değil bu bir realite' ifadelerini kullandı.

Bu İçerikler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Bu adamı seviyorum çok güldürüyor.