Görüş Bildir
Haberler
KOBİ’lerin Alacak ve Vereceklerini Kontrol Etmelerini Sağlayan 7 Dijital Çözüm

etiket KOBİ’lerin Alacak ve Vereceklerini Kontrol Etmelerini Sağlayan 7 Dijital Çözüm

Lisa Campton
28.11.2022 - 14:10 Son Güncelleme: 26.10.2022 - 15:33

KOBİ'ler için güvenli, hızlı ve kolay ödeme sistemleri oldukça önem teşkil etmekte. Alacak ve verecek hesaplarını kontrol etmelerini sağlayan dijital çözümleri sıraladık...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Güvenli Ödeme Sistemi

1. Güvenli Ödeme Sistemi

Özellikle ikinci el araç alım – satım işlemlerinde nakit taşıma riskinin ortadan kaldırılması ve dolandırıcılıkların önüne geçilmesi amacıyla tasarlanan güvenli ödeme sistemiyle riskler ortadan kaldırılıyor. Alıcı tarafından satış tutarı, noterdeki tescil işlemleri öncesinde Güvenli Ödeme Sistemi Hesabına transfer edilir.

2. Toplu EFT Ve Havale Programı

2. Toplu EFT Ve Havale Programı

Yüksek meblağlardaki paraların giriş çıkışlarını kontrol etmek oldukça zor. Ancak toplu EFT ve havale programlarıyla bu sorun ortadan kalkıyor. Elektronik ortamda yapılan aktarımlar hem kayıt altına alıyor hem de tek tek işlem gerektirmiyor.

3. Toplu Yabancı Para Transferi

3. Toplu Yabancı Para Transferi

Sıklıkla serbest döviz, peşin ithalat, mal mukabili ithalat ve vesaik mukabili ithalat işlemleri dahilinde yabancı para transferi yapıyorsanız bu sistemle beraber kur farkı, yanlış gönderim ve güvenlik sorunları yaşamıyorsunuz. Bu sistem sayesinde operasyonel hata riskleri minimize ediliyor

4. ERP/Muhasebe Programları Entegrasyonu

4. ERP/Muhasebe Programları Entegrasyonu

Ödeme verileri, finansal diğer işlemler muhasebe programı entegrasyonuyla güvenli ve kolay hale geliyor. Tüm karışık işlemler çok kolay bir şekilde çözülebiliyor.

5. Düzenli Ödeme Hizmeti

5. Düzenli Ödeme Hizmeti

KOBİ'lerin sık tekrarlanan ödemeleri bu sistem ile sorunsuz çözülebiliyor. Sistem içerisinde verilen talimatlar sayesinde ödemeleriniz mevcut düzenine göre eksiksiz ödenebiliyor. Böylece hem zamandan tasarruf edip hem de güvenlik açıklarının önüne geçebiliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karekodlu Çek Uygulaması

6. Karekodlu Çek Uygulaması

Karekodlu Çek, üzerinde keşidecinin banka bilgileri ve çek numarasının yer aldığı bir karekod bulunan ödeme ürünü. Tüm çek karnelerinde bulunan bu karekodu Kredi Kayıt Bürosu'nun (KKB) akıllı telefon uygulaması Findeks ile kontrol edebiliyor ve keşidecinin özet çek raporunu görüntüleyebiliyorsunuz.

7. Sürekli Çek Basım Programı

7. Sürekli Çek Basım Programı

Yüksek adette çek kesen KOBİ'ler için kurtarıcı bir çözüm. Sürekli Çek Basım Programı ile kurumsal kimliğinize uyumlu, hızlı ve hatasız çek keşide edebilirsiniz. Operasyonel anlamda büyük kolaylık sağlamakta. Düzenli ödeme yapılan müşteriler veri tabanına kaydedilerek işlemler yapılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın