Görüş Bildir
Haberler
Kobe'den Son Danslar

Kobe'den Son Danslar

Enver K.
05.02.2016 - 10:41

Son sezonunu geçiren efsane oyuncu Kobe Bryant'ın yıldızlaştığı gecede Lakers, Pelicans'ı 99-96 ile geçti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Minnesota galibiyetiyle mağlubiyet serisine son veren Los Angeles Lakers üst üste 2. galibiyetini aldı. Staples Center'da New Orlenas Pelicans'ı konuk eden Lakers, Kobe Bryant önderliğinde parkeden 99-96'lık zaferle ayrıldı.

MVP tezahüratları

Ligde son sezonunu geçiren Kobe'nin 27 sayı, 12 ribaund ile double-double yaptığı gecede, efsane oyuncu ikinci çeyrek sonlarında serbest atış çizgisine geldiğinde Staples Center ''MVP'' tezahüratlarıyla inledi. Jordan Clarkson 18 sayı ile Kobe'ye destek olurken, Pelicans'ın yıldızıAnthony Davis 39 sayı, 11 ribaund ile oynamasına rağmen mağlubiyete engel olamadı. Ömer Aşık skor üretemediği gecede 15 dakika parkede kalırken 8 ribaund ile oynadı.

Pelicans çizgide kaybetti

Pelicans için gecenin belirleyici istatistiği ise serbest atış çizgisindeki düşük oran oldu. 26 kez çizgiye gelen Pelicans oyuncuları, 14 isabet bulmayı başarabildi.

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Lakers, bu galibiyetle 11. zaferini aldı. Batı Konferansı'nda play-off potasına girmeye çalışan Pelicans ise üst üste 3. yenilgisini alarak hedefinden uzaklaşmaya başladı.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın