Görüş Bildir
Haberler
Kızlar Toplanın 15 Maddede Sevgilinizin Boktan Biri Olup Olmadığını Söylüyoruz!

etiket Kızlar Toplanın 15 Maddede Sevgilinizin Boktan Biri Olup Olmadığını Söylüyoruz!

Cemre
16.01.2018 - 18:41

'Ne haddine?' diye hiddetlendiyseniz bu yazıyı okumayın zira sevgilinizin boktan biri çıkacağına ben kefilim. Ama bir şeyler öğrenmek, görmek, duymak istiyorsanız, gerçekleri görmeye cesaretiniz varsa sizi böyle alalım. Çünkü söyleyeceklerimiz iç açıcı şeyler değil, ancak sizin hayatınızı kurtaracak bana güvenin. Aşağıda yazdıklarım erkeklerin bir ilişkide ne kadar boktan şeyler yapabileceklerinin bir ön gösterimi. Zaten biliyor da olabilirsiniz ya da ilk defa karşınıza çıkabilir. Bunların düzeleceğini ummak amatörlerin işidir, değişmez bunlar. Sadece bir süreliğine yok olmuş gibi görünüz ama daha sonra daha şiddetli olarak geri döner. Eğer bu yazdıklarımdan biri bile sevgilinizde varsa işiniz zor demektir, ama çoğu var derseniz ben de size “Böyle bir ilişkinin yükünü niye çekiyorsun?” diye sorarım. Zararın neresinden dönerseniz kardır...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mutlu olduğunuz için size kendinizi suçlu hissettirir.

Resmen mutlu olmanızı çekemez, kıskanır, elbette bunu itiraf etmesini bekleyemezsiniz. Ancak sen güzel bir hafta sonunu, işte geçirdiğin güzel bir anı anlatırken yaklaşımından bunu anlayabilirsin. Seni dinlemez,cevap vermez, sen mutluluğunu anlatırken o dertlerinden, dertlerden bahseder.Küçük mutlulukları baltalamakta üzerine yoktur.

2. Sanki ona sürekli bir seks borcunuz varmış gibi davranır.

Yani size ısmarladığı yemeği, yaptığı ev işlerini, sizin için hallettiği bir işi öne sürerek onunla sevişmenizi ister. Kendinizi kötü hissedip onunla birlikte olmak zorundaymışsınız gibi bir hava yaratır. Ruhunda romantizm olmayınca tehditle sekse kadar vardırır işi.

3. Her defasında sizi hayal kırıklığına uğratmayı bir şekilde başarır.

Bu hayal kırıklıklarının büyük şeyler olmasına gerek yok,ancak sinema sözü verip unutması, akşam yemeği yemeyi beklerken arkadaşlarıyla çıkması, vs. üst üste birikince devasa bir hayal kırıklığı yığınıyla baş başa kalırsınız.

4. Hiçbir zaman arkanızda desteğini hissedemezsiniz.

Bu onun sözüm ona “Ataerkil” kodlarından gelen bir şey. Hele ki ondan daha ileriye geçecek bir adım atıyorsanız ara ki bulasınız. Saçınızı kestirirsiniz yakıştığını bile söyleyemez o derece.

5. Başka erkeklerle arkadaş olmanızı istemez, çünkü sevişirsiniz falan!

Kadınla erkek normal arkadaş olamaz bu erkeklere göre.Mutlaka seks dönecektir, kafasının içinde çıplak bedenlerden başka bir şey dolaşmaz. Lise arkadaşınla 1 saat oturup konuşamazsın, çünkü son 15 dakikasında sevişmeyeceğiniz ne malum?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zevklerinizin ne kadar boktan şeyler olduğunu göstermek için kendisiyle yarışır.

Zevkler ve renkler tartışılmaz mı? Gel de bunu sevgiline anlat. İzlediğin filmden, diziden tut da, dinlediğin müziğe, beğendiğin kitaba kadar tercihlerinin ne kadar kötü olduğunu her fırsatta yüzüne çarpacaktır. Dikkat et bak yapıyor bunu, ama sen şimdi fark edeceksin.

7. Sen arkadaşın da olsan bir erkekle görüşemezsin, ama o diğer kadınlarla flört etmekte bir sıkıntı görmez.

Sana vereceği cevap da bellidir, ben karşılık vermedim. Buna karşın adım gibi eminim ki sonuna kadar, kadın sormasa bir sevgilisi olduğunu dahi söylemez.

8. “Yok bir şey” dediğinde sinirlenir, işin garibi neden üzgün olduğunu söylediğinde de sinirlenir…

Neden? Çünkü derdi sorununu, neden üzüldüğünü öğrenmek değildir, ilgileniyormuş gibi görünüp kendine laf söylenmesinin önüne geçmek ister. Başkaları sorduğunda ilgili sevgili pozları kesmeye bayılır.

9. Ona mesaj yazmana, onu aramana kızar ama sen adım atmasan günlerce aramaz sormaz.

Sürekli ona yazıyor, onu arıyor olduğun için öfkelenir, ancak neden bir defa da sen yapmıyorsun bunu dediğinde verecek cevabı yoktur. Sen yeterince arıyorsun zaten der ama sen aramasan aklına bile gelmez.

10. Sevişirken bambaşka biri olup çıkar, sevimli, romantik, vermeye hazır bir erkek oluverir.

Bu onun aslında ne kadar içten pazarlıklı ve sinsi olduğunun bir işareti. Dışarıda elini dahi tutmayan adam yatakta romantiğin kralı kesilir. Düşün bunu bi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sürekli patlamaya hazır bomba gibi dolaşır, ne zaman, neye sinirleneceğini, bağıracağını bilemezsin.

Sonrasında hemen özür dilemek, bin türlü bahane bulmak da onun işidir. Zira hayatın tüm dertleri onun omuzundadır ve her şeye hakkı vardır paşamın.

12. İlişkideki tüm planları, ayarlamaları sen yaparsın ve hep onun için uygun olanı ararsın.

Yani onu görmek isteyen, onunla vakit geçirmek isteyen sadece senmişsin gibi. O sırf bu ilişkiye dahil olarak zaten elinden gelen her şeyi yapıyor ama di mi?

13. Orta yolu bulmak, uzlaşmak, vs. onun kitabında yazmaz, sen onun istediği yola gideceksin.

Bir kavganın bitmesinin, barışmanın, uzlaşmanın tek anahtarı bu. Orta yol bulmak erkeklikten ödün vermektir çünkü.

14. Hayatındaki diğer insanları ezmek, aşağılamak, vs. için pusuda bekler.

İster ki hayatındaki tek iyi insan o olsun, değildir ama sen öyle gör, bil ister. Hayatındaki diğer insanlar, ailen, arkadaşların, vs. sana bir yamuk yapmaya görsün, “Ben demedim mi…” diye başlar 3 gün susmaz deyyus.

15. Seni sinirli, gergin, stresli biri haline getirir.

Bu zamana kadar bunun için hep farklı sebepler aradın, ama kusura bakma bok gibi biri olmanın sebebi hayatındaki bok gibi erkek. Migrenin daha sık mı tutuyor? Neden acaba?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
682
224
78
74
48
40
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ufukdiyoki

16- Her şeye rağmen böyle erkeklerle ilişki yaşamak için yanar tutuşursun. Böyle olmayan erkekler senin için kalabalıktan öte değildir.

Connor

Neredeyse hepsini karşı cins de gerçekleştiriyor. Cinsiyetçilik yapacaksanız sonra başka yerlerde sızlanmayın.

Kornişonturşusu

bu iki cinsiyet için de geçerli kesinlikle