Görüş Bildir
Haberler
TV
Kızılcık Şerbeti Bu Akşam Yok mu, Neden Ceza Aldı? Kızılcık Şerbeti 23. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti Bu Akşam Yok mu, Neden Ceza Aldı? Kızılcık Şerbeti 23. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Elif ÇAMLIBEL
14.04.2023 - 19:52 Son Güncelleme: 14.04.2023 - 21:11

Show TV ekranlarının reytingleri alt üst eden sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin bu akşam yayınlanmayacağı yönünde iddialar ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde RTÜK tarafından 5 hafta durdurulma kararı alınan disinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti neden yok? Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? 

İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kızılcık Şerbeti Bu Akşam Yok mu?

Kızılcık Şerbeti Bu Akşam Yok mu?

Show TV ekranlarının iddialı yapımı Cuma akşamları saat 20.00'da seyirci karşısına çıkıyor. Sevilen dizi yayınlanan her bölümüyle reytingleri alt üst ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde RTÜK tarafından 5 hafta durdurma kararı alınan dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Kulislerde bu akşam Kızılcık Şerbeti'nin yayınlanmayacağına dair iddialar dolaşıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti dizisi Show TV yayın akışında var mı? 

İşte, Show TV yayın akışı 👇

Show TV Yayın Akışı

Show TV Yayın Akışı

Show TV'nin resmi internet sitesinde yayınlanan 14 Nisan Cuma akşamı yayın akışında Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü yer alıyor. Ancak RTÜK kararı ile Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünün bu akşam yayınlanmayacağı Show TV ekranlarında duyuruldu.

Show TV ekranlarında yer alan "durdurma kararı" metni

Show TV ekranlarında yer alan "durdurma kararı" metni

'Bu program, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun 22.03.2023 tarih ve 2023/12 sayılı toplantısında alınan 15 No'lu kararı uyarınca, kuruluşumuzun 10.03.2023 tarihinde saat 20.47'de yayınladığı 'Kızılcık Şerbeti' adlı dizi film yayınında, 6112 sayılı Kanun'un 8'inci maddesinin birinci fıkrasının (s) bendinde yer alan, yayın hizmetleri 'Toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen, kadınlara yönelik baskıları teşvik eden ve kadını istismar eden programlar içeremez.' İlkesinin ihlali nedeniyle idari tedbir uygulaması sonucu yayını durdurulan program yerine yayınlanmaktadır.'

Peki Kızılcık Şerbeti 23. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Peki Kızılcık Şerbeti 23. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından 5 hafta durdurulma kararı verilen dizi için itiraz ve mahkeme sürecinin de tamamlandığı ortaya çıktı. Bu hafta ile birlikte 5 hafta boyunca durdurulma kararı olan dizinin 19 Mayıs Cuma akşamı yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkması bekleniyor. 

Fakat henüz yayıncı kuruluştan veya dizi ekibinden konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
14
7
3
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
darria

Dincilerin gerici zihniyetlerini açığa serdiği için taşlanan dizi... Bu dinciler ülkede herkesin hakkını çiğnedi, işitmediğimiz hakaret ve görmediğimiz baskı... Devamını Gör

Balkan Türkleri

Baskıyla,sansürle bir yere varılamaz.Beğenen izler beğenmeyen izlemez.Kadına şiddet gösterilmişmiş de sanki yok toplumumuz sütten çıkmış ak kaşık.Kafamızı ku... Devamını Gör

Hacı

Şiddetle kınıyorum