Görüş Bildir
Haberler
Kıyıköy Belediye Başkanı Tutuklandı

Kıyıköy Belediye Başkanı Tutuklandı

Batuhan
02.12.2021 - 08:14

Kıyıköy Belediyesinde usulsüzlük ve rüşvet gerekçesiyle düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Belediye Başkanı Ender Sevinç tutuklandı. Sevinç, İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırklareli'nin Vize ilçesinde iki gün önce gözaltına alınan 13 şüphelinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden 7'si işlemlerin ardından jandarmadan serbest bırakıldı. Belediye Başkanı Sevinç'in de aralarında bulunduğu 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Ekipler operasyonda el konulan evrakı delil torbaları ile adliye binasına taşıdı.

Görevden uzaklaştırıldı

Görevden uzaklaştırıldı

Jandarma ve polis ekipleri adliye çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Sevinç'in yakınları basın mensuplarına tepki gösterdi.

Savcılıktaki işlemlerin ardından Sevinç ve iş insanı Tolga Ö, tutuklama talebiyle sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Hakkında yürütülen soruşturma kapsamında 'Rüşvet Almak' suçundan Kırklareli Sulh Ceza Hakimliği kararınca tutuklananan Kırklareli Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç, Anayasanın 127’nci maddesi ile 5393 sayılı Belediye Kanunun 47’nci maddesi gereğince İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırıldı.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı iddialar üzerine soruşturma başlatmış ve jandarma ekipleri, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'da düzenlediği eş zamanlı operasyonda Belediye Başkanı Sevinç'in de aralarında bulunduğu 13 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Jandarma ekipleri, Kıyıköy Belediyesi ile şüphelilerin ev ve araçlarında arama yaparak bazı evraka el koymuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
9
6
6
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Haberlere bakınca bir akpli yapınca bangır bangır başlıklarda içeriklerde geçiyor ama bu adamın chpli olduğu geçmiyor. Belki haberi aldığınız yer öyle belki ... Devamını Gör

aynı şekilde ekremi veya mansuru eleştirdiğimizde linçe uğruyoruz. akp yobazı bile bunlardan iyidir

Benim eski sevgilim bu adamin altinda belediyede calisiyordu her turlu mobbingi yapiyorsu haksiz yere isten cikardi allah belasini versin. Chp ye gidip soyle... Devamını Gör

carmenta1

Al biriniii vur ötekine...chp dediğin ne ki, akp nin kuaföre giden, restoranda şarap içen kısmı...hepsinden nefret ediyorum ama maalesef mevcut şartlarda alt... Devamını Gör

agbb

Iyi la memlekette adelet bitmemis, sadece tek yanli calisiyormus.. onada sukur