Görüş Bildir
Haberler
Kıyamet Konusu Nedir? Kıyamet Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Kıyamet Konusu Nedir? Kıyamet Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Müge Kakşi
04.07.2021 - 14:45

2017 yılında gösterime giren Kıyamet filmi yönetmen koltuğunda  Robert Kouba otuturken filmin senaryosu ise Robert Kouba ve Sebastian Cepeda'nın kaleminden çıkmıştır. Bu akşam ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak bilim kurgu filmi olan Kıyamet, heyecan dolu sahneleriyle ve başarılı oyuncularıyla da oldukça merak konusu oldu. Peki Kıyamet filmi konusu nedir? Kıyamet oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıyamet Konusu

Kıyamet Konusu

2020 yılında dünyanın en büyük robot şirketi olan VA Industries'in CEO'su Elias van Dorne, tüm savaşları sona erdirebilecek süper bilgisayarlarından biri olan, en güçlü icadı Kronos'u tanıtır. Kronos çevrimiçi olur ve insanoğlunun dünya barışı için en büyük tehdit olduğunu tespit eder. 

Dünyayı insan 'virüsünden' temizlemek için büyük çaplı bir robot saldırısı başlatır. 97 yıl aradan sonra robot ordusunun hâkimiyetinde bir avuç insan canlı kalır. Genç oğlan Andrew ve genç kız Calia, insanlığın robot zulmünden olmadığı söylenen yeni bir dünyaya ulaşmak için olası bir ittifak oluşturur. Ancak böyle bir dünya gerçekten var mıdır? Ve bunu öğrenecek kadar uzun süre hayatta kalabilecekler midir?

Kıyamet Oyuncuları

Kıyamet Oyuncuları
  • Julian Schaffner - Andrew Davis 

  • John Cusack - Elias VanDorne 

  • Jeannine Wacker - Calia 

  • Carmen Argenziano - Damien Walsh 

  • Eileen Grubba - Veronica Davis 

  • Ego Nwodim - Asistan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın