Görüş Bildir
Haberler
Kıvanç Tatlıtuğ’un 8 Aylık Hamile Eşi Başak Dizer, ‘Kurt Efe’ İsminin Hikayesini Anlattı!

Kıvanç Tatlıtuğ’un 8 Aylık Hamile Eşi Başak Dizer, ‘Kurt Efe’ İsminin Hikayesini Anlattı!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer 2016 yılında dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz aylarda örnek çiftten, müjdeli haber geldi, Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in bir erkek bebek bekledikleri öğrenildi. İkili kısa süre önce doğacak oğullarının adını açıklamıştı. Kıvanç Tatlıtuğ’un 8 aylık hamile eşi Başak Dizer, ‘Kurt Efe’ isminin hikayesini anlattı. Peki, ünlü çift bebeklerine neden 'Kurt Efe' ismini koyacak? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, oğullarını kucaklarına almak için gün sayıyorlar. Bebeklerine 'Kurt Efe' adını koyacaklarını bir kez daha açıklayan Dizer, adının ne anlama geldiğini ve neden bu ismi seçtiklerini anlattı.

Başak Dizer ‘Kurt Efe’ İsminin Hikayesini Anlattı!

Başak Dizer ‘Kurt Efe’ İsminin Hikayesini Anlattı!

Başak Dizer Tatlıtuğ, Günaydın yazarlarından Tuba Kalçık'ın sorularını yanıtlayarak, oğluna neden 'Kurt Efe' ismini verdiğini açıkladı.

İşte 'Kurt Efe' hikayesi...

İşte 'Kurt Efe' hikayesi...

Biz 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi sırasında ilişkiye başladık Kıvanç'la. Dizideki karakter ismi de hoşuma gidiyordu. Telefonumda Kıvanç, 'Kurt' diye kayıtlıydı. Dizideki lakabını biz de oğlumuza lakap olarak koymak istedik, bizim için anısı var. Yanına da Efe'yi koyduk. Kurt bana maskülen ve güçlü bir isim geliyor. Kurt tarihimiz açısından da bir sembol. Birçok Türk destanında da kurt ismi kavimlerin yol göstericisi olarak geçiyor. Hayvanların arketiplerini de araştırdım. Kurt; öğretici, yol gösterici, takımla hareket eden, tek eşli, aile kuran ve onu koruyan güçlü karakteri temsil ediyor.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
13
6
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın