Görüş Bildir
Haberler
Kısıtlamada Minibüse 'Sağlık Bakanlığı' Yazdırıp Yolcu Taşırken Yakalandı

Kısıtlamada Minibüse 'Sağlık Bakanlığı' Yazdırıp Yolcu Taşırken Yakalandı

Adana’da üzerine Sağlık Bakanlığı yazdırdığı minibüsüyle kısıtlamada şehir içi ve şehir dışına yolcu taşıdığı belirlenen Özgür Ö.’ye 6 bin 844 TL ceza kesildi. Araçtaki 6 yolcuya da kısıtlamayı ihlalden cezai işlem uygulandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, dün gece Adana Merkez Otogarı’ndan çıkan üzerinde Sağlık Bakanlığı ibaresi bulunan 01 ACC 692 plakalı minibüsü durdurdu. Ekipler, yaptığı kontrolde sürücü Özgür G.’nin, otogardan aldığı yolcuları, kısıtlama sürecinde şehir içi ve şehir dışına usulsüz olarak taşıdığını, Sağlık Bakanlığı ibaresiyle denetimlerden kolay geçiş yaptığını belirledi.

Para ve trafikten men cezası 

Ekipler, Özgür G.’ye korsan taşımacılık ve izin alınmaksızın veya tescil ettirilmeden logo bulundurmaktan 6 bin 844 TL ceza kesti. Minibüsteki 6 yolcuya da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden cezai işlem uygulandı. Araç 60 gün trafikten menedildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
14
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sedat Yılmaz

Başka herhangi bir suça karışıp karışmadığını da araştırmak gerekir, adam kaçırma, narkotik vb. hepsini yapmış olabilir, adamı iyice sorgulamak gerekir aslında.

Mehmet Ali Usul

birde çakar takıp vip taşısaymış.

Mehmet Ali Usul

birde çakar takıp vip taşısaymış.