Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Yüzde Kaç Gururlusun?

Kişilik Testi: Yüzde Kaç Gururlusun?

Gurur bizim içi ne kadar önemliyse hayatımızda da o kadar söz sahibidir. Bu kişilik testine göre yüzde kaç gururlusun?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım sevdiğin birinin yalanını yakaladın. Ne yaparsın?

4. Bundan 5 yıl önce sana haksızlık yapan biri şimdi gelse, onu affeder misin?

5. En son ne zaman biriyle tartıştın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu tartışmanın sebebi kimden kaynaklıyordu?

7. Diyelim ki birine çok aşıksın ilk adımı atar mısın?

8. Son olarak insan bir hatayı kaç kere yapar?

Sen %30 gururlu birisin!

Sen %30 gururlu birisin. Hayatında önem verdiğin şeylerden biri isteklerin. Birinin yanında olmasını istiyorsan bunun için her şeyi yaparsın. Karşındaki kişi senin için çabalamasa da sen onun için çabalarsın. Hayatında değer verdiğin şeylerin başında insanlar geliyor. Birini seviyor ve hayatında kalmasını istiyorsan o kişi için her şeyi yapabilirsin. Duyguların her zaman gururunun önünde yer alıyor. Hissettiklerini ve yapmak isteklerini her ne olursa olsun hayata geçiriyorsun. %30 gururun ile içinden o an ne geliyorsa herkese ve hayata karşı öyle davranıyorsun.

Sen %50 gururlu birisin!

Sen %50 gururlu birisin. Bazen kalbin ile aklın arasında kaldığın zamanlar olabiliyor ama yine de çoğu zaman kalbini seçiyorsun. Karar vermekte zorlanan ve başkalarından yardım alarak kararlarını veren birisin. Hata yapmaktan korktuğun için risk almaktan da korkuyorsun. Bu nedenle bir adım atmadan önce uzun uzun düşünüyor ve başkalarından yardım bekliyorsun. Gururun sadece çok fazla sevmediğin kişilere karşı ön planda oluyor. Senin hayatında bir değeri olmayan biri için pek bir şey yapmazsın. Haksızlıklara pek gelemez ve karşındaki kişiyi sevme oranına göre onlara şans verirsin. %50 gururun ile genellikle herkese hak ettiği gibi davranmayı tercih ediyorsun.

Sen %80 gururlu birisin!

Sen %80 gururlu birisin. Karşındaki kişinin kim olduğuna önem vermeden sana karşı bir hatası olduğu zaman o kişi ile arana mesafeler giriyor. Sana yapılan bir haksızlığa, terbiyesizliğe veya şaka yoluyla incitmelere karşı susan biri değilsin. Hemen tavrını ortaya koyar ve kimsenin sana öyle davranmayacağını gösterirsin. Biraz alınganlığın da devreye girince insanların sana nasıl davranması gerektiğini gösterebiliyorsun. Duygularını sadece ailene karşı ön plana çıkartabiliyorsun. Geride kalan herkese karşı bir duvarın var. Kolay insan affedebilen biri olmadığın gibi uzun süre senin için çabalamayan insanları da hayatında tutmanın mantıksız olduğunu biliyorsun. %80 gururun ile karşındaki insanların senin için çabalamasını istiyorsun.

Sen %95 gururlu birisin!

Sen %95 gururlu birisin. Her zaman duygularını hiçe sayan biri olarak hayatının her alanında gururunu ön planda tutuyorsun. Sana bir kere hata yapan birine, ikinci bir kez hayatında yer vermiyorsun. Senin için insanlar, sevdikleri insanlara daha hassas ve anlayışlı davranırlar sen karşındaki kişiden böyle bir muamele görmüyorsan o kişinin senin hayatında yeri yoktur. Affedemediğin kişileri her ne kadar özlesen veya onlarla geçirdiğin zamanları tekrar yaşamak istesen de buna kendin izin vermiyorsun. Çünkü tekrar affettiğin zaman onların gözünde değersizleşeceğini biliyorsun. Her zaman hayatında değerini bilen kişilerin olmasını istiyorsun çünkü sevdiğin birinin hayatından çıkması veya sana karşı bir hata yapması seni biraz korkutuyor. %95 gururun ile insanları affedemeyen ve en küçük bir hatada hayatından çıkartan birisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
99
25
15
11
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Sen %30 gururlu birisin! Hayatında önem verdiğin şeylerden biri isteklerin. Birinin yanında olmasını istiyorsan bunun için her şeyi yaparsın. Karşındaki kişi... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sen %50 gururlu birisin! Sen %50 gururlu birisin. Bazen kalbin ile aklın arasında kaldığın zamanlar olabiliyor ama yine de çoğu zaman kalbini seçiyorsun. Kar... Devamını Gör

Nurcan Güneri

Sen %95 gururlu birisin!