Görüş Bildir
Haberler
Kışa Hazırlık Listesi: Bottan Kabana, Bereden Eldivene Kışı Sıcak Geçirmek İçin Şimdiden Alabileceğiniz 10 Şey

etiket Kışa Hazırlık Listesi: Bottan Kabana, Bereden Eldivene Kışı Sıcak Geçirmek İçin Şimdiden Alabileceğiniz 10 Şey

Lunami
18.10.2022 - 17:03

Buz gibi havalarda ısınmak için yanınızdan ayırmamanız gereken kışlıklar için sizi aşağıya alalım!🥶

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kışın vazgeçilmezi: Bot!

Karda kışta sizi yalnız bırakmayacak olan botlar, kış gelmeden belki de ilk almanız gereken parçalardan biri. Hem tarzınıza hem de her kombine uyacak şekilde seçim yapmayı unutmayın!

2. Ellerinizin sıcacık kalması için en gerekli parça: Eldiven!

Yaptığınız kombine göre şık da durabilecek bir parça olan eldiven kışa hazırlıkta önemli bir parça niteliğinde. Kışın soğuyan ellere veda etmek için eldiven almayı unutmayın!

3. Hayvanlara zararınız dokunmadan ısınabilmek için: Suni kürk!

Suni kürklerin üretiminde birçok çeşitlik ve yenilik gördüğümüz son yıllarda inanın ki gerçek kürk olmadan da ısınabiliyorsunuz!

4. Hem tarzınızdan ödün vermemek hem de üşütmemek için: Trençkot!

Trençkotu kar yağarken değil de havaların ilk soğuduğu anlarda tercih ederseniz kışın başlarını hasta olmadan sıcacık bir şekilde geçirebilirsiniz!

5. Bere beni kesmiyor diyenler için: Avcı şapkası!

Dışarıda birinde gördüğünüzde garipseyebilirsiniz fakat berenin ısıtamadığı kafaları avcı şapkası sıcacık yapıyor, bize güvenin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şıklığınızı korurken sıcacık kalmak için: Kaban!

Kaban hem çok şık bir parça olup hem de bu kadar sıcak tutmayı nasıl başarıyor bilmiyoruz ama kışı üşütmeden geçirmek için ne yapın edin kendinize her kombine uydurabileceğiniz bir tane kaban edinin!

7. Başınızdan eksik etmek istemeyeceğiniz: Bere!

Kışın beresiz dışarı çıkmak ne demek biliyor musunuz? Tüm gün pişmanlık ve baş ağrısı! Siz siz olun özellikle de sinüzitiniz varsa beresiz dışarı çıkmayın, bere her şeydir!

8. Berenin daimi dostu: Atkı!

Bere takıp atkı takmadığı zaman bir eksiklik hissetmeyen var mı? Bere ve atkı her zaman birbirini tamamlayan parçalardan olmuştur. Onlar için bir elmanın iki yarısı desek yeridir!

9. Pofuduk dostunuz: Şişme mont!

Hangi modeli seçerseniz seçin şişme montlar kışın hayat kurtarıcıdır! Önyargınızın olduğunu biliyoruz ama merak etmeyin vücudunuza uygun şişme mont tercih ettiğiniz sürece Michelin Lastik Adamı gibi olmayacaksınız!😅

10. Ayakları buz tutanlar için: Termal çorap!

Termal çorap bu dünyaya gelmiş en güzel şeylerden biri diyebilir miyiz? Kışın bize normal çorabın varlığını unutturan ve bir kez olsun bile üşütmeyen termal çorap biz senden fazlasıyla razıyız!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın