Görüş Bildir
Haberler
Kış Tatilinde Hangi İçeceği Deneyimlemelisin?

Kış Tatilinde Hangi İçeceği Deneyimlemelisin?

Well Ok Then
27.01.2023 - 10:05

Kış tatilinin vazgeçilmezi içimizi ısıtacak içeceklerdir. Peki sen bu kış tatilinde hangi içeceği mutlaka deneyimlemelisin?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, tatil planını genelde nasıl yaparsın?

2. Peki kış tatili senin için daha çok hangisi?

3. Hayalindeki kış tatili bir görsel olsa sence hangisi olurdu?

4. Bir kış tatilinin olmazsa olması sence bunlardan hangisi?

5. Şimdi de kendine bir kış aksesuarı seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak kış tatilini mükemmelleştirecek bir şey seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sıcak Çikolata!

Senin kış tatili içeceğin kesinlikle sıcak çikolata! Çünkü sen her şeyden önce sıcak çikolata kadar tatlısın. Şöyle güzel bir kış manzarasına karşı oturup arkadaşlarınla gülüp eğlenirken sıcak çikolatanı yudumlamak en çok da senin tatlılığına yakışır.

Salep!

Senin kış tatili içeceğin salep. Çünkü sen bu kış tatilinde sakinlemek, kafanı dinlemek, içsel bir yolculuğa çıkmak istiyorsun. Sıcacık salep eşliğinde ruhunu iyileştirirken çok verimli bir kış tatili seni bekliyor.

Sıcacık Kahve!

Bu kış tatilinde senin enerjiye, hareket etmeye, ayağa kalmaya, düşmeye, gerekirse tekrar kalkmaya ihtiyacın var. Bu kış sıcak bir kahve içini ısıtırken ihtiyacın olan enerjiyi de verecek!

Kış Çayı!

Bu kış tatilinde her zamankinden daha güçlüsün. Hem bedenin hem zihnin zorluklarla mücadele etmeye hazır. Eğlencenin hiçbir türlüsünden geri kalmayacaksın belli ki. Bu yüzden kış tatilinde kış çayı elinden düşmeyecek, sana güç verecek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
15
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Sıcak Çikolata! Çünkü sen her şeyden önce sıcak çikolata kadar tatlısın. Şöyle güzel bir kış manzarasına karşı oturup arkadaşlarınla gülüp eğlenirken sıcak ç... Devamını Gör

Diğdem Çakır

Fe eksikliği anemisine hangisi iyi geliyorsa o olsun lütfen yoksa buz küpü gibi ortalıkta dolaşmaktsn birgün hipotermi geçirip nalları dikeceğim az kaldı