Görüş Bildir
Haberler
Kış Geliyor: Soğuğu İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz Kış Atmosferinde Geçen 10 Oyun

Kış Geliyor: Soğuğu İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz Kış Atmosferinde Geçen 10 Oyun

Kerem Doğan Karakoç
16.11.2022 - 10:44 Son Güncelleme: 16.10.2022 - 16:19

Kış atmosferini başarılı bir şekilde ekranlarımıza getiren birbirinden keyifli oyunları listeledik. Dondurucuğu soğuğu klavyelerimize kadar getiren farklı türdeki oyunları bu listede derledik. İşte önümüzdeki kış aylarında oynayabileceğiniz birbirinden 'soğuk' oyunlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Banner Saga

1. The Banner Saga

The Banner Saga üçlemesi oyuncuları Viking mitolojilerinden esinlenen soğuk bir dünyaya çağırıyor. Kayıp ve mücadeleye dair nefis bir öykü anlatan üçlemeyi oynamanızı kesinlikle öneriyoruz. Yok oluşun eşiğindeki bir diyarda şahit olacağınız öyküler uzun bir süre aklınızdan çıkmayacak.

2. The Division

2. The Division

Tom Clancy's The Division'da oyuncular devasa bir krizin ardından görev alan özel askerlere hayat veriyor. Oyuncular kışın etkisiyle bembeyaz olan Manhattan sokaklarında devrilen devletin sağlayamadığı asayişi sağlamaya çalışıyor. Dünyanın belini büken virüsten sonra The Division bünyesindeki süperaskerler soğuk caddelerde çatışmalara atılıyor.

3. Riders Republic

3. Riders Republic

Ubisoft Annecy imzalı Riders Republic ise adrenalin dolu sporları çok oyunculu oyun formülleri ile birleştiriyor. Birçok kış sporunun yer aldığı oyunda ski, snowboard ve wingsuit gibi spor branşlarına atılmak ve karlı dağların eteklerinde heyecanı zirveye çıkarmak mümkün.

4. Kona

4. Kona

Kona ile 1970 yılında Kuzey Kanada'ya yolculuk başlıyor. Oyuncuları bir dedektife hayat vermeye çağıran oyun gizemli mekanları ve ürpertici olayları ile pek keyifli bir deneyim vadediyor. Oyuncuların Carl Faubert adlı dedektife yön vererek sonu gelmez bir kar fırtınasının ortasında gizemleri çözmesi gerekiyor.

5. Metro Exodus

5. Metro Exodus

Metro serisinin oyuncuların beğenisini toplayan son halkası bizi bir kez daha post-apokaliptik Rusya'ya götürüyor. Yer üstünde birbirinden korkutucu tehditlere karşı mücadele ettiğimiz yapımda grotest yaratıklar ve düşmancıl insanlar hedefimize giriyor. Sürükleyici hikayesi ve başarılı kış atmosferi ile Metro Exodus kesinlikle oynanması gereken FPS'lerden biri oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Steep

6. Steep

Ubisoft Annecy imzalı bir diğer oyun Steep ise kış sporlarında üst düzey adrenaline ulaşmanızı sağlayacak. Birbirinden dik bölgelerde kış sporlarının sınırlarını zorladığımız oyunda pek çok farklı branşı icra etmek mümkün. Kayak, yamaç paraşütü ve atlayış paraşütü ile karların hep taze olduğu dağları aşabilirsiniz.

7. Project Winter

7. Project Winter

Sekiz oyuncuya kadar oynanabilen Project Winter oyuncuların çeşitli kandırmaca yöntemleri kullanarak bireysel hedeflerine ulaşmaya çalıştığı pek keyifli bir formülü benimsiyor. Oyuncuların buz gibi soğuğun ortasında kalan karakterlere hayat verdiği oyun Steam üzerinde yaklaşık 13 bin inceleme toplayarak Çok Olumlu notunu kaptı.

8. Lost Planet: Extreme Condition

8. Lost Planet: Extreme Condition

Lost Planet: Extreme Condition oyuncuları E.D.N. III gezegenine götürüyor. Oyunda soğuğun her canlının hayatını tehdit ettiği bir gezegende insanlığın savaşına şahit oluyor, kar korsanlarının ve dev uzaylıların tehditlerine dur diyoruz.

9. The Long Dark

9. The Long Dark

The Long Dark oyun dünyasının en sevilen hayatta kalma oyunlarının başında yer alıyor. Hinterland Studio Inc. tarafından geliştirilen yapım oyuncuları sadece kendilerinin ve buz gibi soğuğun olduğu yabanın ortasına bırakıyor. Ekran başında üşümenize neden olacak olan The Long Dark, zayıf ateşten gelen ısıya bile minnet duyduğunuz müthiş bir deneyim sunuyor.

10. Frostpunk

10. Frostpunk

Frostpunk ölümcül bir soğuğun keskin rejimine karşı hayatta kalan bir koloniyi konu alıyor. Oyuncuların kışın tüm tehlikelerini göz önünde bulundurmaları ve kolonilerini hayatta tutmaları gerekiyor. Şehir kurma ve yönetme türünün en başarılı örneklerinden biri olan Frostpunk soğuğun fare ve klavyenizden geçerek iliklerinize kadar ulaşmasını sağlayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Captain Ferit

Call of Duty 2?