Görüş Bildir
Haberler
Kış Aylarında Bile Güneşin Zararlı Etkilerinden Korunmanızı Sağlayacak Yegane Şeyler

etiket Kış Aylarında Bile Güneşin Zararlı Etkilerinden Korunmanızı Sağlayacak Yegane Şeyler

Ekin Avcı
14.11.2021 - 23:30

Güneş aklımıza yaz mevsimini getirse de kışın da etkisini sürdürüyor. Yazın olduğu kadar olmasa bile kış aylarında da güneşten korunmanın öneminden sürekli bahsediliyor. Yaz mevsiminde olduğu gibi kışın da bizi güneşten koruyacak belli başlı şeyler var elbette. Dilersen içeriğimize geçelim ve kış boyunca güneşten korunmak için ihtiyacın olabilecek ürünlere bir göz atalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güneş gözlüğü sadece yazın takılan bir şey değil.

Güneş gözlüğü sadece yazın takılan bir şey değil.

Yazın güneş gözlüklerimizi eksik etmesek de kışın bu konunun üstüne çok düşmüyoruz. Oysa güneş gözlüğü her mevsimde kullanılabilen bir aksesuar. Gözlerimizi güneşten korumasının yanı sıra çok da havalı görünüyor. 🙂 Bu kış takmaktan bıkmayacağın Bilge Karga Dieh Black Güneş Gözlüğü şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Mükemmel bir gözlük! Hem de her yüz tipine uygun; kim taksa yakıştı. Biraz ağır; ben zaten öyle gözlükleri sevdiğim için beğendim.''

Güneş koruyucu kremler kışın da ihmal edilmemeli.

Güneş koruyucu kremler kışın da ihmal edilmemeli.

Cildimizin her zaman özene ve hassasiyete ihtiyacı var. Yazın vücudumuzun her yeri için güneş kremi kullanıyoruz. Kış mevsimindeyle giydiklerimiz her yerimizi örtse de yüzümüz güneşe maruz kalıyor. Bu yüzden güneş koruyucu krem kullanımını kışın da ihmal etmemek gerekiyor. W-Lab Sun Cream SPF 50+ şu an epey büyük bir indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok güzel bir güneş koruyucu. Beğendim, şiddetle tavsiye ediyorum! Bu markanın ürünlerini beğeniyorum. Yüksek faktörlü bir koruyucu zaten yanımdan hiç ayırmıyorum. Bu markayla tanıştığım için memnunum.''

Kışın en büyük çileyi dudaklar çekiyor.

Kışın en büyük çileyi dudaklar çekiyor.

Bu nedenle kış mevsimi boyunca dudakları hem soğuktan hem de güneşten korumalısın.Elizabeth Arden Dudak ve Hassas Bölgeler için Güneş Koruyucu Stick bu konuda oldukça başarılı bir ürün. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Her mevsim çantada bulunması gereken pratik bir ürün.''

Kış tatilleri planlandı mı?

Kış tatilleri planlandı mı?

Kış tatillerinin vazgeçilmez aktivitesi kayak yapmak. Ancak kayak esnasında hem güneşten hem de güneşin kardaki yansımasından korunmak gerekiyor. Eğer kayak yapacağın bir kış tatili planlıyorsanKdeam Kayak Gözlüğü uygun fiyatlı bir alternatif.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok güzel, bayıldım! Çok kaliteli, uygun fiyat, hızlı teslimat...''

Araba yolculuklarında camdan vuran güneş için...

Araba yolculuklarında camdan vuran güneş için...

Dışarıda hava soğuk olsa dahi güneş, araba camından vurduğunda epey zorlayıcı olabiliyor. Bu nedenle her mevsim kullanabileceğin araç içi güneşlikler var. Eryatex Araba Yan Cam Perdesi şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kesinlikle çok kullanışlı bir ürün! Emzirirken, güneşli havada seyahat ederken büyük rahatlık. Mutlaka alın, aldırın.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın