Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda’da Emre Altuğ Sürprizi! İşte Kırmızı Oda 49. Bölüm Fragmanı...

Kırmızı Oda’da Emre Altuğ Sürprizi! İşte Kırmızı Oda 49. Bölüm Fragmanı...

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Doktor Hanım'ın 'Hayat korkakları sevmez. Korkakları kaldırımın kenarına bırakır ve yola cesurlarla devam eder' ifadelerini kullanması izleyenlere soğuk su etkisi yarattı. OGM Pictures’ın TV8 için çektiği “Kırmızı Oda” dizisi ikinci sezonunda da ünlü konuklarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ekibe son olarak ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ katıldı. İşte Kırmızı Oda 49. Bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tv8'in sevilen dizisi 'Kırmızı Oda', ikinci sezonunda da sürpriz isimlerle izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Başrolünde Binnur Kaya'nın rol aldığı, cuma günlerinin en çok izlenen dizilerinden bir tanesi olan Kırmızı Oda'nın 49. bölümü bu hafta yayımlanacak. 

Onur Güvenatam'ın yapımcılığını ve Deniz Gürlek ile Melek Seven'in senaryosunu üstlendiği psikolojik drama türündeki Türk televizyon dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanarak ekranlara geliyor.

Konuk Oyuncu Olarak Katıldı

Konuk Oyuncu Olarak Katıldı

Başak Soysal ile Ali Balcı’nın yönettiği dizinin yeni ünlü konuk oyuncusu Emre Altuğ oldu.

Güldür Güldür Show’dan ayrılan Altuğ son olarak Exxen’de yayınlanan “Sihirli Annem” dizisinde Açelya Topaloğlu ile başrol oynamıştı.

Ünlü şarkıcı dizide Ayça Bingöl’ün hayat verdiği Derya’nın partneri olarak seyirci karşısına geçecek.

Emre Altuğ oyunculuğun yanı sıra müzik çalışmalarına da devam ediyor.

Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Altuğ, Kırmızı Oda için setteki çalışmalarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Altuğ, 'Yeni bir set, sürpriz' diyerek çektiği öz çekimi paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın