Görüş Bildir
Haberler
Kira Tarihinden Kredi Kartı Borcunun Son Gününe: Keşke Biri Bize Hatırlatsa Dediğimiz 9 Ödeme

etiket Kira Tarihinden Kredi Kartı Borcunun Son Gününe: Keşke Biri Bize Hatırlatsa Dediğimiz 9 Ödeme

Lisa Campton
02.12.2022 - 14:05

Ödenmediğinde sorun yaratan, mutlaka hatırlanması gereken ödemeleri sıraladık...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kira Ödemesi

1. Kira Ödemesi

Kira ile başlamasak olmazdı! İnsanların en temel ihtiyaçlarından biri olan barınma için eğer ev sahibi değilseniz her ay belirli bir meblağ ödemek zorundasınız. Ev sahipleri de çoğu zaman bu konuda çok hassas. Maaşı alır almaz ilk yapılacak şey kira ödemesini yapmak olmalı. Ev sahibi ile tartışmaya hiç gerek yok değil mi?

2. Kredi Kartı Ödemesi

2. Kredi Kartı Ödemesi

Günümüzde en çok kullanılan ödeme yöntemlerinden biri de kredi kartları. Nakit para yerine kolay ve taksitli imkanlar sağlayan kredi kartlarını tercih ediyoruz. Ancak burada kilit bir nokta var! Ödemeleri asla aksatmamak. Çünkü kredi kartı ödemelerini aksattığınız zaman kredi notunuz düşüyor ve kredi çekmek istediğinizde sorunlar ile karşılaşıyorsunuz. Bu yüzden kredi kartı ödemelerini son gününü geçirmeden yapmalısınız.

3. Kredi Ödemesi

3. Kredi Ödemesi

Bazen ev almak için bazen araba almak için bazen de diğer günlük ihtiyaçlarımızı karşılamak için bankalardan kredi çekiyoruz. Kredi çekmek çok fazla avantaj sağlasa da en önemli noktası kredi ödemelerini en düzgün şekilde yapmak. Bir sonraki ihtiyacınızda kredi kullanmak isterseniz her ay kredi ödemelerini düzenli ve zamanında yapmalısınız.

4. Fatura Ödemesi

4. Fatura Ödemesi

Elektrikten doğalgaza, sudan telefona kullandığımız her hizmetin aylık ödemesini gerçekleştirmemiz gerekiyor. Anlık bir şok yaşamamak adına bu faturaları ödemeyi unutmamalıyız.

5. Ücretli Platform Ödemesi

5. Ücretli Platform Ödemesi

Günümüzde artık çoğu kişi daha kaliteli ve eğlenceli içerikler için özel platformları tercih ediyor. Eee tabii bunun da bir bedeli var! Tam keyif yapacağınız sırada üyeliğiniz bittiğini görüp canınızın sıkılmaması için aylık olarak bunları da düzenli ödemeniz gerekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vergi Ödemesi

6. Vergi Ödemesi

Emlak vergisinden, taşıt vergisine çok uzun bir yelpaze de pek çok vergi türü bulunuyor. Bunları aksatmanız her koşulda can sıkıcı olacaktır. Sonrasında faiz ödememek için zamanında ve düzgün bir şekilde vergi ödemesi yapmalısınız.

7. HGS (Hızlı Geçiş Sistemleri) Ödemesi

7. HGS (Hızlı Geçiş Sistemleri) Ödemesi

Eğer bir motorlu aracınız varsa asla atlamamanız gereken bir ödeme türü de bu. Köprü ve otoyollardan geçiş için bu sistem dahilinizde para ödemelisiniz. Yolda kalmak istemiyorsunuz değil mi?

8. Site ve Apartman Aidatı Ödemesi

8. Site ve Apartman Aidatı Ödemesi

Apartman ve site giderleri için her ay düzenli ödeme yapılması gerekmekte. Kullandığınız hizmet bedeli olarak yaptığınız bu ödemeleri geciktirdiğinizde karşınızda site yönetimini bulabilirsiniz.

9. Okul Ödemesi

9. Okul Ödemesi

Özel okula giden bir çocuğunuz varsa yine her ay düzenli olarak okula bir ücret ödemeniz gerekiyor. Ne çocuğunuzun ne de sizin canınız sıkılsın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

"Keşke biri bizim yerimize ödese"dir o. Yanlış biliyorsunuz.