Görüş Bildir
Haberler
Kiper'in Collagen Nedir, Ne İşe Yarıyor?

etiket Kiper'in Collagen Nedir, Ne İşe Yarıyor?

Asya Yılmaz
24.11.2023 - 14:23 Son Güncelleme: 15.01.2024 - 18:14

Kolajen, insan vücudundaki en bol protein olup, özellikle cilt, kemikler, tendonlar ve bağlar gibi çeşitli dokuların yapısını ve bütünlüğünü sürdürmede kritik bir rol oynar.

Yaşlandıkça, vücudumuzun doğal kolajen üretimi azalır, bu da kırışıklıklar, cilt elastikiyetinde azalma ve eklem sorunları gibi yaşlanma belirtilerine katkıda bulunabilir.

Bu kolajeni dışarıdan çeşitli besinlerle alabiliyor olsak da ek gıda takviyesi olarak daha düzenli ve pratik şekilde de tüketebiliyoruz. 

Özellikle belirli sağlık durumları veya diyet ihtiyaçlarınız varsa, eczacınıza ve doktorunuza başvurmadan bu tarz ek gıda takviyelerini kullanmamanızı öneriyoruz.

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

Bu içerik 15.01.2024 tarihinde güncellenmiştir, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu gördüğünüz kolajen takviyesi tip 1 ve 3 hidrolize kolajen ve 18 aminoasit içermektedir.

1. Bu gördüğünüz kolajen takviyesi tip 1 ve 3 hidrolize kolajen ve 18 aminoasit içermektedir.

“Grass Fed- Pasture Raised” ibaresi, bu ürünün içeriğinin otlakta yetiştirilen hayvanlardan elde edildiğini gösterir, ki bu durum da bizi, daha sürdürülebilir ve doğal bir üretim yöntemi kullanan bir marka olduğu izlenimine ulaştırır. 

Ürünün aynı zamanda “Non-GMO” ve “Taste-Tree” olarak etiketlendiğini görüyoruz. Yani genetiği değiştirilmemiş organizmalardan yapılmış ve tatsız olduğunu anlayabiliriz.

2. 10 adet tablet kolajen = 1 ölçek Kiper'in Collagen!

2. 10 adet tablet kolajen = 1 ölçek Kiper'in Collagen!

Yani Kiper'in Collagen'in, konsantrasyonu yüksek ve az miktarda tüketilmesinin de etkili olduğu söyleniyor. 

Önerilen kullanım şekli 3 ay düzenli kullanıp 1 ay ara vererek; 1 sene içerisinde 3 kere kullanmak olduğu söyleniyor.

3. Neden Kiper'in Collagen markası çok tercih ediliyor?

3. Neden Kiper'in Collagen markası çok tercih ediliyor?
  • Ürün, 'Grass Fed' (otla beslenen) ve 'Pasture Raised' (merada yetiştirilen) kaynaklardan elde edilen kolajen içeriyor.

  • 'Pureness For Health' ilkesi gereği, koruyucu, tatlandırıcı, renklendirici, bağlayıcı vb. hiçbir yapay katkı maddesi içermiyor. 

  • Ürün, 2000k Dalton yüksek biyoaktif ve biyoyararlı kolajen içerir, bu da kollajenin vücut tarafından kullanılabilirliğinin ve emiliminin yüksek olduğu anlamına gelir.

  • 'En Yüksek Kolajen Miktarı' olarak 10.000mg kollajen içerdiği belirtilmiş.

  • '0g Karbonhidrat, 0g Şeker, 0g Yağ' gibi diyet takviyesi özelliklerine sahip yani ketojenik ve paleo diyetlerine uygundur.

  • Ayrıca ürün, soya, gluten, laktoz ve süt ürünleri gibi alerjen içeren maddeleri içermiyor.

  • Ürün 8 esansiyel aminoasit içerdiği ve toplamda 18 aminoasit içeren çift kat hidrolize kollajen olduğu belirtiliyor.

  • Çeşitli sertifikalar, ürünün kalite ve güvenlik standartlarını karşıladığını göstermektedir. Örneğin, 'Halal' sertifikası, ürünün İslami kurallara uygun olarak üretildiğini gösterirken, diğer kalite ve güvenlik sertifikaları uluslararası standartlara uygunluk göstergesidir.

Bu belirtilen özellikler nedeniyle çok tercih edilenler arasında.

4. Güzelliğinize katkıda bulunmaya yardımcı.

4. Güzelliğinize katkıda bulunmaya yardımcı.

Güzellik: Daha sağlıklı ve genç bir cilde sahip olmak için bir kolajen takviyesi yeter. Cilt, tırnak ve saç için etkili bir takviye. Kolajenin dışarıdan görülen etkilerini fark ettikçe şaşıracaksınız.

Sağlık: Diş, kas, kalp, kıkırdak, tendon, eklem, göz ve bağırsak gibi vücudunuzda çok fazla noktaya fayda sağlayabilir. Vücuttaki çok sayıda yapıyı güçlendirerek genel sağlığınıza da katkıda bulunabilir.

5. Peki nasıl kullanabilirsiniz?

5. Peki nasıl kullanabilirsiniz?

Kolajen tozunu bir fincan kahveyle birlikte kullanabilirsiniz. Sıcak içeceklerinize de kolayca karışır. 

Bir bardak smoothie'nin içine de bir ölçek kolajen tozunu ekleyebilirsiniz. Kullanımının kolaylığı da sizin için yorucu olmayacaktır. 

Hazırladığınız yulaf tabaklarına da ekleyerek kahvaltınızı çok daha zengin ve doyurucu hale getirebilirsiniz. 

Ürünü incelemek için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kullananlar ne diyor?

6. Kullananlar ne diyor?

Bir kullanıcı yorumu: 

'Kiper'in Kolajen saf %100 kolajen olduğunu bildiğim için kullanıyorum ... şekersiz ve sıcak içeceklere ilave edilerek de kullanıldığı için tercih ediyorum.... kedim bile bayılıyor suya karıştırdığımda sesi duyup bana ortak ... kemik tadını alıyor... hemen hemen tüm kolejenleri denedim sadece hap olanlardan uzak duruyorum.... kolajeni test etmek isterseniz içtiğiniz bardağın içinde karıştırma kaşını bırakın sabah kalktığınızda kaşığın hafif yapışmış olduğunu görürseniz kolejeniniz sağlam demektir... bu test şekersiz kolejenler içindir, yada bir damla tezgahınıza tabağınıza suda karıştırdığınız kolejeni damlatın üzerine herhangi bir cisim koyun ertesi gün yapışırsa kolejen sağlam demektir... vücudun çimentosu kolejendir yapışık bir yapıya sahiptir... Kiper'in markada bu kıvam var ve 50 günlük .... sıvı yada toz kolejen kullanılmalı değerleri günlük 10.000 mg alınmalı yoksa faydasını göremezsiniz... saygılar'

Bir diğer kullanıcı yorum da şu şekilde:

'Çok fazla araştırdım içeriği temiz başka bir marka yok kaza geçirdim ve dirseğim kırıldı bu yüzden aldım çevremde kullanan çok arkadaşım var herkes çok memnun.'

Buradan ulaşabilirsiniz.

**Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.**

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın