Görüş Bildir
Haberler
Kim Demiş Astroloji Yalnızca İnsanlar İçin Diye? İşte Kuruluş Tarihlerine Göre Ülkelerin Burçları

etiket Kim Demiş Astroloji Yalnızca İnsanlar İçin Diye? İşte Kuruluş Tarihlerine Göre Ülkelerin Burçları

Figen Şayak
30.11.2017 - 14:14

Nasıl ki insanların doğum tarihlerine göre bir yıldız haritaları varsa, ülkelerin de kuruldukları tarihe göre bir burcu olabiliyor. 

Detaylı yorumlamayı işin ehillerine bırakalım da şöyle genel olarak burçlarına bir bakalım, hangi ülke sizinle aynı gruba mensup acaba?😅

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Amerika Birleşik Devletleri - 4 Temmuz 1776 YENGEÇ

Her yıl bağımsızlık günü olarak da kutlanan 4 Temmuz, Amerika Birleşik Devletleri'nin doğum günü. Evet o tatlış bir yengeç burcu ama sakın bu su grubu üyesini hafife almayın, çok sık kafası karışan, bol çelişkiye düşen yengeç burçları, hedeflerine kitlenen cinslerin başını çeker ve kan kusup, 'Piyasanın en iyi kırmızı şarabını içtim tatlım,' der.

2. Almanya 2 Şubat 962 - KOVA

Taa Roma Cermen imparatorluğuna dayanan geçmişiyle, en eskilerden olan Almanya için, entelektüel, karizmatik ve kendinden emin Kova burcu mensubu diyebiliriz.

3. Ukrayna 24 Ağustos 1991 - BAŞAK

3. Ukrayna 24 Ağustos 1991 - BAŞAK

Çok affedersiniz de, Ukrayna'nın burcu terazi olmalıydı. Venüs'ün biriciği Terazi'ler, güzelliğin ve estetiğin temsilcisidir, Ukrayna da öyle diyebiliriz yani.😉 Gel gelelim onlar da Başak burcu mensubu. Çok şanslısın sayın Başak.

4. Yunanistan 25 Mart 1821 - KOÇ

Yunan tanrılarının efsaneleriyle dolu bu topraklar için Zodyak'ın ilk burcu olan Koç'tan daha uyumlusu yoktur herhalde. Özgürlüğüne düşkün, savaşçı ve çocuklar kadar şen burcun biricik ülkesi Yunanistan.

5. Fransa 22 Eylül 1792 - BAŞAK

5. Fransa 22 Eylül 1792 - BAŞAK

Lütfen saygı duruşu pozisyonumuzu alalım! Disiplinli, tertipli ve kuralcı Başak, kendine hayran bırakan şehrin ülkesinin burcudur. Aslında insanına da uygun değil mi sizce de?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İtalya 2 Haziran 1946 - İKİZLER

Sıcacık, enerjik, eğlenceli ve sanata düşkün burcumuz İkizler, minnoş ülke İtalya'nın burcu olmayı başararak hayatının golünü atmış bizce. Şu ülkeye başka ne burç olurdu ki zaten.

7. Kuzey Kore 15 Ağustos 1945 - ASLAN

Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, ülkesinin burcunu kendi seçmiştir diye düşünüyoruz. Keza tersi ne mümkün. Pekala yönetici, lider ve ben bilirimci Aslan burcunu uygun bulmuştur.😅 Aslan burcu bu durumdan ne kadar memnun bilemeyiz tabii.

8. Japonya 11 Şubat 660 - KOVA

Entelektüel, saygılı ve sosyal burç Kova, tam da yerini bulmuş. Japonya için daha uygunu olamazdı herhalde. Bol bol okuyan, bol bol gezen ve sempatikliği asla elden bırakmayan insanlarla dolu ülkenin, biricik burcu Kova.

9. Küba 20 Mayıs 1902 - BOĞA

Kıpır kıpır, eğlenceli ve hayatın tadını çıkarmayı bilen Boğa burcunu doğru Küba'ya yolluyoruz. Sanki bu burç yer yüzüne bu ülkeden yayılmış gibi, siz ne dersiniz?😂

10. Finlandiya 6 Aralık 1917 - YAY

Hımmm... Bakın burada kim varmış?😏 Kendine has, hayatı küçük büyük kimseyi sıkmadan yaşatabilmek için kurulmuş gibi duran ülke Finlandiya, elbette hiç kimselere benzemeyen, astrolojinin biriciği  Yay burcu mensubu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Rusya 26 Aralık 1991 - OĞLAK

Rusya'nın burcu ile ilgili epey spekülasyon var sanırız. Evet o bir Oğlak, başka bir burç olduğu kanıtlansa bile, yükseleninde veya alçalanında bol bol keçi inadı var bariz şekilde. Ciddi duruşu, maddiyata önem verişi ve hedefine kitlenme tarzıyla her eve lazım burcun mensubu Rusya. 😎

12. İran 1 Nisan 1979 - KOÇ

Sınır komşumuz İran'ın burcu da özgürlüğüne düşkün olan Koç burcudur. Aklımıza hemen Persepolis filminin Marjane'i gelmedi değil hani, zira kendisi savaşçı ve dik başlı yapısıyla tam bir Koç burcuydu. ❤️

13. Avusturalya 1 Ocak 1901 - OĞLAK

Kendi kendine yeten, kimselere bulaşmayan ancak sinirlendiği zaman öfkesi doğal afetler gibi yoğun olan burcumuz Oğlak, Avusturalya'yı bünyesinde barındırıyor.

14. Hollanda 26 Temmuz 1581 - ASLAN

14. Hollanda 26 Temmuz 1581 - ASLAN

Alın size bir Aslan burcu daha. Işıltısıyla göz kamaştıran, lafını dinleten, liderlik özelliğiyle dolup taşan bu burç, Hollanda'nın da astrolojik haritasını ele geçirmiş.

15. Katar 3 Eylül 1971 - BAŞAK

Kendince bir düzeni olan ve kıt kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirerek zenginliğini de belirli seviyede tutabilen ülke Katar, Başak burcu olmaya mahkum. 😉

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Birleşik Krallık 1 Mayıs 1707 - BOĞA

Dışı buz içi balımgillerden olan Birleşik Krallık, sıcakkanlı ve sevecen Boğa burcu mensubu. Eh son zamanlarda da telaşları var tabii, nişanlar bilmem neler. 😍

17. Türkiye Cumhuriyeti 29 Ekim 1923 - AKREP

Ve işte iyiliğini hissettiğine sonuna kadar dost, bir yanlışını gördüğüne hatasını ödetene kadar düşman olan burç Akrep'in en şanslı olduğu anlar, Türkiye'nin burcu olmak her babayiğidin harcı değil, kıymetini bil Akrep. 😎

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
519
222
125
83
52
36
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın