Görüş Bildir
Haberler
Kilis'e Yine Suriye'den Atılan Roket Düştü

Kilis'e Yine Suriye'den Atılan Roket Düştü

Kilis'te Suriye tarafından atılan roket mermisi Jandarma lojmanlarının bahçesine düştü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Anadolu Ajansı da Suriye tarafından atılan 2 roket mermisinin Kilis Emniyet Müdürlüğü'nün yakınındaki askeri lojmanlar ile Adalet Sarayı arkasındaki araziye isabet ettiğini duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HaberTürk'ten Nurcan İnal'ın aktardığına göre Suriye'den atılan havan mermisi Kilis Emniyet Müdürlüğü yanındaki askeri lojmanların 3. katının balkon ve duvarına isabet etti. 

Olay sırasında 3. kattaki dairede kimsenin olmadığı belirtildi. Doğan Haber Ajansı da yaralanan kimse olmadığı bilgisini geçti.

Patlama sesiyle birlikte panik yaşanan bölgeye itfaiye ve polis ekiplerinin gönderildiği belirtildi.

Olay yerinden ilk görüntüler

Anadolu Ajansı da Suriye tarafından atılan 2 roket mermisinin Kilis Emniyet Müdürlüğü'nün yakınındaki askeri lojmanlar ile Adalet Sarayı arkasındaki araziye isabet ettiğini duyurdu.

Valilikten açıklama geldi

Bu arada, gelişmelerle ilgili Kilis Valiliği de resmi internet sitesinden açıklama yaptı.

Açıklamada, 'Saat: 15.00 sıralarında Suriye’den geldiği tahmin edilen 2 roket mermisi Kilis şehir merkezindeki muhtelif binalara ve boş araziye düşmüştür. Olay sonrasında vatandaşlarımızda herhangi bir can kaybı ve yaralanma meydana gelmemiştir. Patlama sonucunda civarda bulunan bazı binalarda hafif düzeyde hasar oluşmuştur'denildi.

Kilis'e 4 gün önce de Suriye'tarafından atılan roket mermileri düşmüş, biri çocuk iki kişi yaşamını yitirmişti. Başbakan Davutoğlu roketlerin IŞİD tarafından atıldığını söylemişti.

AA / Haber Türk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Gidin ananıza roket atın lan !!!