Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan Saray'a Zam Uyarısı: 'Aklından Bile Geçirme!'

Kılıçdaroğlu'ndan Saray'a Zam Uyarısı: 'Aklından Bile Geçirme!'

Sanayi ve elektrik üretim amaçlı doğal gaz tarifesine yüzde 15 zam yapılmasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki geldi. Bir sonraki adımda zammın vatandaşa yansıtılacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, 'Saray, gözüm üzerinde; hanelere ne elektrik ne de doğalgaz zammını aklından bile geçirme!” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eylül ayı için uygulanacak mesken tarifesi sabit kalırken, CHP lideri, “Saray, sanayi ve elektrik üretim amaçlı doğalgaz tarifesine yüzde 15 zam yaptı. Bu olduğunda bir sonraki adım, gerçekleşen zammın halka yansıtılmasıdır. Saray, gözüm üzerinde; hanelere ne elektrik ne de doğalgaz zammını aklından bile geçirme!” dedi.

Twitter’dan paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, “Size süre tanıdık, ‘oturun elektrik şirketleriyle konuşun ve 84 milyonu ilgilendirecek bir kış destek paketi açıklayın’ dedik. Hazine'yi peşkeş çektiğiniz o şirketler biraz az kâr etsin, düşsün bu halkın sırtından artık!” ifadelerini kullandı.

BOTAŞ'ın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine uyguladığı satış fiyatı mevcut tarifede olduğu gibi 1000 metreküp doğalgaz için 1488 lira olarak belirlenmişti.

Bu ay sanayi aboneleri için geçerli olacak tarife ağustostaki tarifeye göre 1000 metreküp doğalgaz için yüzde 15 artışla 2 bin 50 lira, elektrik üretim santrallerinin kullandığı 1000 metreküp doğalgaz için ise yine yüzde 15 artışla 2 bin 369 lira olmuştu.

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
27
10
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Akın

Tutmayın küçük enişteyi. Bi yol ver artık be Kılışdar bak elinizde Mansur Başkan var kafesinde diş bileyen aslan gibi bekliyor. Salın şu adamı ilk seçimde dü... Devamını Gör

Barney

ya tamam itiraz etmesi iyi bişey de. babuş senin bu adama karşı hiç bi gücün yok. bugüne kadar da hiç olmadı. şimdi çıkmış tehtitvari bir söylemle sakın aklı... Devamını Gör

Aklından bile geçirme '' sözü biraz komik olmuş :) hangi zamma engel olabildin ki buna olabiliceksin

Cem dayan

O söz internet teki trol sürüsünün halka karşı nasıl saldıracağı ile ilgi. Söz aktroller de bekliyoruz. Halka rağmen nasıl savuncaklar bekliyoryz