Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'na Hakaret Eden Çocuk: "Kadınlar 'Yalancı’ Diyordu, Benim de Oradan Aklıma Geldi"

Kılıçdaroğlu'na Hakaret Eden Çocuk: "Kadınlar 'Yalancı’ Diyordu, Benim de Oradan Aklıma Geldi"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon mitinginde sahneye çıkan ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret eden çocuk konuştu. Hain kelimesinin anlamını bilmediğini söyleyen çocuk, 'Kemal Kılıçdaroğlu’na 'hain' dediğim için pişmanım. Ben siyasi işini bilmiyordum. Oradaki kadınlar yalancı diyordu. Benim de aklıma geldi söyledim. Çok özür diliyorum, pişmanım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzon AKP mitinginde konuşan Trabzonlu çocuk yaptığı konuşmayla Türkiye gündemine oturmuştu. 9 yaşındaki çocuk yaşananları 61medya'ya anlattı.

Söyledikleriyle gündemden düşmeyen çocuk o gün yaşadıklarını şöyle anlattı:

Söyledikleriyle gündemden düşmeyen çocuk o gün yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum Allah’ıma şükür. Kendisini çok dinliyorum. Adaletli bir adam. O yüzden onu çok seviyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Mitinge gidip onu göreceğim diye heyecanlandım. Daha önce de kendisini görmüştüm. Ama o zaman engelli birisiyle konuştuğu için ona ulaşamadım. Bariyerlere çıkmıştım. Ağlıyordum. El salladım. Cumhurbaşkanı da el uzatarak ‘Bu çocuğun annesi kim?’ diye sordu. Bir korumasına beni yanına götürmesini söyledi. Ben de mutlu oldum. Çok özlüyorum babamı. Ayda bir kısa süreliğine görüyorum onu. Ben de ‘Sayın Cumhurbaşkanım ben babamı 10 yıldır görmüyorum. Lütfen babama af verin’ dedim. Suçsuz yere yatanlar olduğunu söyledim. ‘Siz de babasınız’ dedim. Cumhurbaşkanı da Salih Cora amcayı gösterdi. Bana orada kumandalı araba hediye ettiler. Ben de ‘Bu adamın hakkını yemeyin, bu adamın parasını yiyoruz’ dedim. Bunlar aklıma nerden geldi bilmiyorum. Babama af için konuşmuştum. Orada çok heyecanlandım. Refleks oldu. Benim durduğum alanda kadınların konuşmasıyla aklıma yerleşti.”

'Söylediğime pişmanım'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
96
35
18
11
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nzylmz

Çocuğa Tayyip Erdoğan’ın parasıyla geçindiğimiz empoze edilmiş şaka gibi :))

İronici

Senin değil, sen konuşurken sırıtarak dinleyenlerin Allah belasını versin

Ziya Akbaş

Sayın cumhurbaşkanı amcan tabii ki sözünü tutmayacak, sen de onun yalancı olduğunu öğreneceksin...