Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu Gençlere Vaatlerini TikTok'tan Duyurdu

etiket Kılıçdaroğlu Gençlere Vaatlerini TikTok'tan Duyurdu

Emre Ordu
11.04.2023 - 23:40 Son Güncelleme: 11.04.2023 - 23:44

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, genç seçmenlere TikTok hesabından seslendi. Kılıçdaroğlu,'İlk arabanız ÖTV'siz olacak, KYK borcu gibi bir derdiniz olmayacak, en büyük kaygın işsizlik değil, 'hangi işi seçsem' diye düşünmek olacak' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genç seçmenlere yönelik vaatlerini TikTok hesabından duyurdu.

Yayınladığı videoya 'Gençler, tüm bunlar Cumhurbaşkanı seçildiğimde doğduğun toprakların gerçekleri olacak! Başka neler istiyorsanız yazın tüm yorumları okuyorum' notunu ekleyen Kılıçdaroğlu şunları söyledi: 

'Gençler, Millet İttifakı'nı desteklemek için size üç sebep:

  • İlk arabanız ÖTV'siz olacak.

  • KYK kredi ve burs tutarları artacak. Borçlar 0 faizle yeniden yapılandırılacak. KYK borcu gibi bir derdiniz olmayacak. 

  • Enflasyonu 2 yıl içinde kalıcı biçimde sabitleyip 5 yılda en az 5 milyon yeni iş imkanı yaratacağız. En büyük kaygın işsizlik değil, 'hangi işi seçsem' diye düşünmek olacak. 

Tüm bunların gerçek olduğu hayat dünyanın bir ucunda değil. Cumhurbaşkanı seçildiğimde doğduğun bu topraklarda olacak. Bu birlikte başaracağız.'

İşte o video 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
174
90
12
10
7
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Kaya

Sen ne vaat etsen taklit olarak kes kopyala yapıştır yapıyorlar bilge reyiz

Aslaytoran

Güler yüzlü, güzel insan 🤍 Birlikte başaracağız ❤️🇹🇷

Help less

Dedem ilk araba milk araba değil. Ötv’yi sıfırla yahu, yada ne bileyim yurt dışı ikinci el ihracatına yol aç. Aylık 30.000 tl kazanıyorum araba alamıyorum. M... Devamını Gör