Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: 'Erdoğan'ı Eleştiriyorum Bahçeli Cevap Veriyor, Bahçeli'yi Eleştiriyorum Yeraltı Dünyasının Lideri Cevap Veriyor'

Kılıçdaroğlu: 'Erdoğan'ı Eleştiriyorum Bahçeli Cevap Veriyor, Bahçeli'yi Eleştiriyorum Yeraltı Dünyasının Lideri Cevap Veriyor'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında dün tehdit içeren bir mektup paylaşan Alaattin Çakıcı ile ilgili ilk kez konuştu. 

Kılıçdaroğlu, 'Çakalların olduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu, dün sosyal medyada kendisine tehdit içerikli bir mektup yönelten mafya lideri Alaattin Çakıcı ile ilgili konuştu.

Avukatı aracılığı ile Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulunulmasının ardından Kılıçdaroğlu, 'Çakalların olduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez' dedi.

'Türkiye'nin geldiği hale bakın'

Davutoğlu: 'Hiçbir siyasi parti lideri tehdit edilemez'

Davutoğlu: 'Hiçbir siyasi parti lideri tehdit edilemez'
prnt.sc

Kılıçdaroğlu ile ortak basın toplantısında konuşan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, konuyla ilgili olarak 'Hiçbir siyasi parti lideri tehdit edilemez' dedi.

Davutoğlu konuşmasında ayrıca, 'AKP içinde belli kutuplaşmalar var. İtişip kakışmalar, omuz atmalar var. Devlet böyle yönetilmez. Bunu kişiselleştirmeden alternatifi söylemek gerekiyor. Alternatif bundan önceki çarpık parlamenter sistem değildir. Yargıyı yürütmenin emrine vermiş çarpık bir yapıydı. Bu gelen de çarpık bir başkanlık sistemi.' dedi.

Çakıcı dün yaptığı paylaşımda CHP liderini tehdit etmişti.

Kılıçdaroğlu, avukatı aracılığı ile organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
18
6
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Başkan güzel diyon da "Çakalların olduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez" nedir Allah aşkına? Muhatap olma ya da siyasi üslupla cevap ver. Niçin soka... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

çakalların özgürlüğü aslan ayağa kalkana kadar filan deseydin bari. neyse bunlara köpek demiş olman bile bişey.

BurakCan GÜL

amk şu babacan davutoğlu bu karaktersiz satılmış köpekler aynı kaptan yemek yerken el pençe olup kapları ayırınca cephe alıyorlar ya deli oluyorum siyasette... Devamını Gör