Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: 'Bir Zorbanın Talebi TBMM'nin İradesine Gölge Düşürdü'

Kılıçdaroğlu: 'Bir Zorbanın Talebi TBMM'nin İradesine Gölge Düşürdü'

Deniz Gök
01.04.2021 - 21:27 Son Güncelleme: 01.04.2021 - 21:59

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu'nda, dün maddelerine geçilmesi reddedilen “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu Teklifi”nin bugün yeniden görüşülmesini eleştirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter hesabından video ile açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Dün gece TBMM'de bir kanun teklifi görüşüldü ve reddedildi. Normalde bir yıl süreyle aynı kanun teklifinin görüşülmemesi lazım. Ama saraydan talimat geldi. Talimat üzerine bunlar derhal toplandılar, yeniden görüşülmesine karar verdiler ve Meclis'i sabote ettiler” diye konuştu.

“Bir zorbanın talebi TBMM'nin iradesine gölge düşürdü. Bunu reddediyoruz, reddedeceğiz” diyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

“Önümüzdeki süreçte sandık gelecek ve biz bunlara dersini vereceğiz. Demokratik yollarla dersini vereceğiz. Bu ülkeye demokrasiyi, hakkı, hukuku ve adaleti getireceğiz. Hiç endişelenmeyin. Birlik olacağız, beraber olacağız, TBMM'de birisinin milletvekilleri değil, halkın milletvekilleri olacak. Bunu yapacağız.”

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları 🎥

Haberin detayları 👇

Meclis'te yaşananlara tepkiler 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
18
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

tamam da dayı niye sırıtarak anlatıyosun bu kadar ciddi bir konuyu. sen bırak şu koltuğu bi valla sonra biz birlik olucaz

Pasif Kullanıcı

Yine ofisten muhalefet mi yapıyosun feridun abi? Biraz Trump'tan örnek al çık köy köy gez artık. Hala çözemedin mi şifreyi ya? Seçimler face-to-face kazanılı... Devamını Gör